9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti

9 Yaşındaki kızın mahkemede kendisine nasıl tecavüz edildiğini anlatması herkesi hüzne boğdu . Suçlular 1 ile 35 yıl arasında hapis cezası aldı . Aralarında eski siyasetçi bir isimde bulunuyor .

9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti
9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti Harun Baskan
Bu içerik 4074 kez okundu.
Reklam

9 Yaşındaki Kıza Tecavüz Etti !

Adanada yaşanan bu iğrenç olayla ilgili sanık olarak mahkemeye çıkarılan kişiler hakkında 1 ile 35 yıl arasında ceza verildi . Adana ' nın Yumurtalık ilçesinde bir köy içerisinde yaşayan bir kız şu anda 15 yaşında . 8 . sınıfa giden G.S.Ç. birçok kez tecavüze uğradı .

İlk tecavüz olayını ise 9 yaşında yaşadı . Her şeyin 9 yaşında iken başlaması bu yaşa kadar tecavüze uğramasına neden oldu . 8.sınıfın sonlarına doğru yani Haziran ayında bir arkadaşı ile sohbet eden G.S.Ç. arkadaşına para karşılığında erkekler ile zorla cinsel ilişkiye girdiğini anlattı . Durumu öğrenen G.S.Ç. 'nin arkadaşı hemen müdürün yanına giderek G.S.Ç. hakkında bildiklerini anlattı .

Müdür ise olayı emniyete haber vererek olayla ilgili bilgileri kısa sürede tüm bilgileri topladı ve 31 kişi belirledi . Hepsi teker teker bulunarak olayla ilgili suçlandıklarını ve mahkemeye gelmeleri gerektiğini bildiren emniyet olayın peşine sıkı sıkıya düştü .

Mahkemede G.S.Ç. Olanları Anlattı !

G.S.Ç. nöbetçi mahkemeye sanıklar ile çıkarılıp her şeyi anlatması istenince ilk olarak tecavüze uğradı eski siyasetçi olan V.Y. ile ilgili olayı anlattı . G.S.Ç. anlattığı anı şöyle : '' 9 yaşlarındaydım ve o gün bayramın son günleri olması gerekiyordu . Şeker bayramının son günü olarak hatırlıyorum . O gün komuşumuzun bir nişanı vardı ve herkes oradaydı . Oraya arabası ile gelen V.Y. arkadaşım ile beni görüp çağırdı ve donduma ısmarlamak istedi bizde kabul edip araca atladık . Bize dondurma aldıktan sonra eve doğru gittik ve biz arkadaşımla bahçede top oynarken bir anda evin kapısını açtı ve beni çağırıp harçlık vercem dedi . Eve girdiğim anda bana tecavüz etmeye başladı ki o sırada bağırdım ancak ağzımı kapadı . '' anlattı . Mahkemede bulunan herkesin içi burkuldu .

Olayla İlgili Olan V.Y. İtiraz Etti

Mahkemede bulunan herkes tecavüz olaylarını ret etti . İlk tecavüz eden şahıs ise : '' Benim gibi bir kişi böyle pislik ve bitli bir kız ile ne işi olacak kaç yıllık esnafım ben . '' dedi . Ancak bu savunma ile kurtulamayan şahıs 26 yıllık hapis cezasına çarptırıldı . Diğer şahıslar ise 1 ile 35 yıl arasında farklı cezalar aldılar .

9 yaşındaki 15 yaş tecavüz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023