İtfaiye personeline eğitim

ISPARTA Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arasında yapılan protokol kapsamında merkez, ilçe ve belde belediyelerin itfaiye personeline eğitim verildi

İtfaiye personeline eğitim
İtfaiye personeline eğitim
Bu içerik 1161 kez okundu.
Reklam

ISPARTA Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arasında yapılan protokol kapsamında merkez, ilçe ve belde belediyelerin itfaiye personeline eğitim verildi.


Isparta ve Konya belediyelerinin protokolu kapsamında 'Yangın güvenlik', 'Araç bakım ikmal', 'Kurtarma', 'Sağlık', 'Olay yeri inceleme', 'Ruhsat' ve Binaları Yangından Koruma Yönetmeliği çerçevesinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. 5 günlük eğitimlere Isparta genelindeki ilçe ve belde belediyelerin itfaiye personelleri de katılırken, eğitim teorik ve pratik olarak gerçekleştirildi. Kurs sonunda personele sertifika verildi.


Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkez binada gerçekleşen eğitimlerin sertifika dağıtım törenine Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Akif Aslan ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici ve bağlı şube müdürleri katıldı. Belediyesi Başkan Yardımcısı Akif Aslan, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici'ye plaket verdi.


Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı ve Tüm İtfaiyeciler Birliği Genel Sekreteri Cevdet İşbitirici, Türkiye'de itfaiyeciliğin özellikle 1999 yılında yaşanan depremden sonra öneminin daha da attığına dikkati çekerek, bunun üzerine tüm belediyelerin itfaiye teşkilatlarına büyük ehemmiyet verdiklerini söyledi. İşbitirici, "Personelimizin en büyük eksikliklerinden birisi de eğitim eksikliğiydi. Türkiye'de ilk kalite belgeli eğitim birimimizi oluşturduk. Program çerçevesinde eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye'de itfaiyeciliğin bir standarda oturması için bu çalışmaları yapmaya devam ediyoruz" dedi.


Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Akif Aslan da "İtfaiyeci arkadaşlarımız yeni gelişen teknolojiler konusunda bilgi sahibi olmak amacıyla eğitimlerini tamamladı. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonra da eğitimlerimiz süreklilik arz edecek" diye konuştu.

 


 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023