Kumluca'ya kaykay pisti

KUMLUCA Belediyesi modernize edilen Hüseyin Gürkan Parkı'nda yapılan kaykay pisti törenle açıldı

Kumluca'ya kaykay pisti
Kumluca'ya kaykay pisti
Bu içerik 1319 kez okundu.
Reklam

KUMLUCA Belediyesi modernize edilen Hüseyin Gürkan Parkı'nda yapılan kaykay pisti törenle açıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve içerisinde kaykay pisti bulunan Hüseyin Gürkan Parkı'nın açılış törenine Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, merhum Kumluca eski Belediye Başkanı Hüseyin Gürkan'ın eşi Fitnat Gürkan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından mehteran takımı gösteri yaptı.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçede halkın rahatça gezip dolaşabileceği sosyal donatı alanları yapmak için çalıştıklarını söyledi. Hüseyin Gürkan Parkı'nın da bu anlamda çok önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Parkımız adını ilçemizde uzun süre belediye başkanlığı yapmış, değerli büyüğümüz rahmetli Hüseyin Gürkan almakta. Parkımızda ilçenin ilk ve tek profesyonel kaykay pisti bulunuyor. Bu spora gönül veren gençlerimiz burada güzel şekilde vakitlerini geçirecekler" dedi.

Konuşmanın ardından Türkiye ve dünyada katıldıkları çeşitli kaykay yarışlarında dereceleri bulunan BBİ Ekstrem Tim sporcuları kaykay gösterisi yaptı. Kaykaycıların gösterileri davetlilerden büyük beğeni toplarken, yaptıkları akrobatik hareketler nefes kesti. Gösterinin ardından Hüseyin Gürkan Parkının açılış kurdelesi Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, merhum Hüseyin Gürkan'ın eşi Fitnat Gürkan ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023