Eski Vali Konağı'na İPARD kurulacak

KIRIKKALE'nin Yeni Hükümet konağının hizmete geçmesi ile birlikte eski hükümet konağının yıkılarak Cumhuriyet meydanına katılması gündeme geldi

Eski Vali Konağı'na İPARD kurulacak
Eski Vali Konağı'na İPARD kurulacak
Bu içerik 1014 kez okundu.
Reklam

KIRIKKALE'nin Yeni Hükümet konağının hizmete geçmesi ile birlikte eski hükümet konağının yıkılarak Cumhuriyet meydanına katılması gündeme geldi. Kamuoyunun da merak ettiği eski Hükümet Konağı yıkılmayacağı İPARD kurulacağı gündem teşkil etti.


AK Parti Milletvekili Ramazan Can açıklama yaptı. Can yaptığı açıklamada, Kırıkkale'nin İPARD'a girdiğini belirterek, “İPARD'a giren illerin dışında kalan biz milletvekilleri epeyce bir kahrını çektik. Milletvekillerimiz Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir araziden gelen insanlar. Onların da ciddi destekleri ile Tarım Bakanı ve AB Bakanını sıkıştırırken diğer illerde bu kapsama girdi" şeklinde konuştu.


İPARD'a girmenin ne demek olduğunu açıklayan Can, “Kırıkkale'ye her yıl Tarım ve Ziraat endüstrisi olarak söylüyorum 150 milyon tarım ve hayvancılıktan her şey. Şu anda valilik taşındı biliyorsunuz. Oraya İPARD'ı kuruyoruz. Her yıl 150 milyon gelecek Kırıkkale'ye. Bunu kullanamazsak yazık olur. Biz bunu kurmaya çalışıyoruz. Bu İPARD noktasında hepimizin desteğine ihtiyaç varö dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023