Fuar Evlendirme'ye beş yıldızlı bakım

İzmir'in en çok tercih edilen nikah salonlarının başında gelen Fuar Nikah Salonu baştan sona yenileniyor

Fuar Evlendirme'ye beş yıldızlı bakım
Fuar Evlendirme'ye beş yıldızlı bakım
Bu içerik 1025 kez okundu.
Reklam

İzmir'in en çok tercih edilen nikah salonlarının başında gelen Fuar Nikah Salonu baştan sona yenileniyor. 


Konak Belediyesi'nce başlatılan tadilat çalışmaları kapsamında Kültüprak Fuar Evlendirme Dairesi'nin çatısından yer döşemesine, koltuklarından gelin odasına kadar her yeri elden geçiriliyor. Bugüne kadar yüz binlerce evlilik törenine ev sahipliği yapan nikah salonunun sahnesi göz seviyesine daha uygun hale gelecek şekilde alçaltıldı ve daha estetik bir görünüm sağlandı. Bina iç ve dış cehpe boyası yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşturulan salonun pencereleri de değiştirildi. 


Yıllardır çiftlerin en mutlu anına tanıklık eden nikah salonunun gelin odası da tadilat çalışmalarında unutulmadı. Çiftlerin birbirlerine bir ömür boyu 'Evet' demeden önce konuklarını bekledikleri oda baştan yaratıldı. Tadilatlar kapsamında salonun giriş çıkışlarda var olan engelli rampaları nikah salonun iç bölümlerine de uygulandı. Sona yaklaşılan çalışmalar kapsamında salonun izleyici koltukları da değiştirilecek. 


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Mart ayı ortalarından itibaren nikah salonunun tam kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023