Güzelbahçe'de zabıta denetimi

Güzelbahçe Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki fırın ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerini, restoranları ve gıda imalathanelerini denetledi, iki işyeri mühürlendi

Güzelbahçe'de zabıta denetimi
Güzelbahçe'de zabıta denetimi
Bu içerik 943 kez okundu.
Reklam

Güzelbahçe Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki fırın ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerini, restoranları ve gıda imalathanelerini denetledi, iki işyeri mühürlendi.

Belediye zabıta ekipleri gıda satışı ve imalatı yapan işyerlerini, restoran ve kıraathaneleri denetledi. Yapılan denetim sonucunda kumar oynatan iki kıraathane mühürlenerek 7 gün süreyle faaliyetten men edildi. Altı işyerine ise 6 bin 300 lira para cezası kesildi. Bazı işyerlerine hijyen koşullara uymadıkları, fiyat tabelası asmadıkları ve kamuya ait alanı işgal ettikleri gerekçesiyle tutanak tutuldu, ihtar verildi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Halkın sağlığı her şeyden önemli. Denetimler sıkı bir şekilde yapılıyor. Esnafımızın uyarıları dikkate aldıklarını görüyoruz. Hijyen kurallara uyan tüm esnafıma teşekkür ediyorum. Zabıta ekiplerimizin denetimleri devam edecek. Halkımızın sağlığını korumak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023