Burdur'da Ak Parti'den Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Ak Parti Burdur Kadın Kolları üyeleriyle Merkez İlçe Başkanı Birkan İş ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Burdur'da Ak Parti'den Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Burdur'da Ak Parti'den Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Bu içerik 1043 kez okundu.
Reklam

Ak Parti Burdur Kadın Kolları üyeleriyle Merkez İlçe Başkanı Birkan İş ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci ve üyeler sabah saatlerinde Burdur Adliyesi'nde bir araya geldi. Gruba, Merkez İlçe Başkanı Birkan İş ve yönetim kurulu üyeleriyle İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya da destek verdi. Burada basına açıklama yapan Serpil Ekinci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 Ocak'taki 35'inci CHP Olağan Kurultayı ve grup toplantısında ülke siyaseti açısından son derece talihsiz açıklamalarda bulunduğunu savundu.

Bu açıklamalarla sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk seçilmiş cumhurbaşkanına yapılan hakaret ve ona oy verenlerin rencide edilmediğini vurgulayan Serpil Ekinci, "Onun şahsında yüce devletimiz, aziz milletimiz ve bin yıllık kadim devlet geleneğimiz ağır hakaretlere maruz kalmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ni ve vatandaşlarını yani cumhuru en üst noktada temsil eden yüce değerimize saldırı asla kabul edilemez. Bu üslubuyla sayın Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş değerleri olan altı okun maddelerini de ayaklar altına almıştır" dedi.

Ekinci, şöyle dedi:

"Hakaret ederken kullandığı namus ve şeref kavramlarının halkımız için ne kadar hassas değerler olduğunu, bu ülkede siyaset yapan her sorumlu insan bilir. Ancak sayın Kılıçdaroğlu kendi koltuğunu garanti altına almak için türlü senaryolarla hazırlandığı kongresinde ve ardından bir arada tutamadığı partisinin grup toplantısında, yetersizliğini örtbas etmek için çirkin bir yol olan hakareti seçmiştir. Kendisine bu yöntemden vazgeçmesini ve milletimizin karşısına temiz bir dille çıkmasını öneriyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu bir dünya lideri olan kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yaptığı hakaretlere son vermeye ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm kutsal değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz."

Basın açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulunuldu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023