Kemer'in iki büyük kaybı

ANTALYA Kemer'in ilk belediye başkanı Mehmet Emin Minta ile Kemer'i TBMM'de temsil eden tek milletvekili Ahmet Torgay vefat etti

Kemer'in iki büyük kaybı
Kemer'in iki büyük kaybı
Bu içerik 828 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Kemer'in ilk belediye başkanı Mehmet Emin Minta ile Kemer'i TBMM'de temsil eden tek milletvekili Ahmet Torgay vefat etti. Minta Kemer'de toprağa verilirken, Torgay ise İstanbul'da defnedildi.

Kemer'de 1986- 1994 yılları arasında ANAP'tan belediye başkanı seçilerek ilçenin ilk belediye başkanı olan 2 çocuk babası 71 yaşındaki Mehmet Emin Minta, Arslanbucak Mahallesi'ndeki evinde vefat etti. Bir süredir Alzheimer rahatsızlığı olan Mehmet Emin Minta için Arslanbucak Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam, Kemer eski Belediye Başkanı Hasan Şeker, Mehmet Emin Minta'nın yeğeni Kemerspor 2003 Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta, Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KETOB Başkanı Tayyar Gül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, Kemer belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. Mehmet Emin Minta'nın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Kemer'de doğup büyüyen Adalet Partisi eski milletvekili 98 yaşındaki Ahmet Torgay da İstanbul'da vefat etti. Kemer doğumlu olup da milletvekili seçilen ilk ve tek isim olan, 1965- 1969 yılları arasında milletvekilliği yapan Ahmet Torgay'ın İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023