20 Yaşındaki genç yaşamına son verdi

ŞANLIURFA’da, kız arkadaşı kendisini terk eden 20 yaşındaki Ramazan Şerif Tellioğlu, boş arazide göğsüne dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

20 Yaşındaki genç yaşamına son verdi
20 Yaşındaki genç yaşamına son verdi
Bu içerik 747 kez okundu.
Reklam

ŞANLIURFA’da, kız arkadaşı kendisini terk eden 20 yaşındaki Ramazan Şerif Tellioğlu, boş arazide göğsüne dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. 

Olay, öğle saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınındaki boş arazide meydana geldi. İddiaya göre Ramazan Şerif Tellioğlu, adı öğrenilmeyen kız arkadaşıyla bir süre telefonda görüştükten sonra cep telefonundan; 'Eğer benim olmazsan kendimi öldürürüm' mesajını gönderdi. Tellioğlu, kız arkadaşının mesajına; Ne yaparsan yap bu iş bitti' karşılığını vermesi üzerine, yanındaki ruhsatsız tabancayı göğsüne dayayarak ateşledi. 

Silah sesini duyarların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede, Tellioğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Güvenlik güçleri, bir elinde tabanca, diğerinde telefon bulunan Tellioğlu'nun cesedini yaptığı inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderdi. Polis, Tellioğlu'nun intihardan önce cep telefonuyla mesajlaştığı kız arkadaşının bulunması için çalışma başlattı. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023