7 yıllık sevgiliye kumsalda sürpriz evlilik teklifi

MERSİN'de öğretmen 26 yaşındaki Kenan Gökdağ, lise yıllarında tanıştığı ve 7 yıldır birlikte olduğu hemşire 25 yaşındaki Gönül Bilgen'e kumsalda evlilik teklifi yaptı

7 yıllık sevgiliye kumsalda sürpriz evlilik teklifi
7 yıllık sevgiliye kumsalda sürpriz evlilik teklifi
Bu içerik 659 kez okundu.
Reklam

MERSİN'de öğretmen 26 yaşındaki Kenan Gökdağ, lise yıllarında tanıştığı ve 7 yıldır birlikte olduğu hemşire 25 yaşındaki Gönül Bilgen'e kumsalda evlilik teklifi yaptı.


Kenan Gökdağ, üniversite sınavlarına hazırladığı dönemde 19 Haziran 2009'da Gönül Bilgen ile tanıştı. Uzun yıllar arkadaşlık yapan çift arasında büyük bir aşk başladı. Gökdağ, ilişkisini evlilik yoluna götürmek için arkadaşları ve kentte reklam filmleri çeken yönetmen Erol Özay ile bir plan yaptı.


Kız arkadaşı kuaföre gittiği sırada Erol Özay da önceden görüşülen kuaföre giderek reklam çekimi bahanesi ile Gönül Bilgen'in fotoğraf ve video çekimlerini yaptı. Daha sonra 1950 model bir otomobil gelerek genç kızı alırken, Gökdağ da yakın arkadaşları ile birlikte evlilik teklifi için sahilde hazırlık yaptı. Kumsalda yere çizilmiş bir kalbin içine romantik bir masa hazırlayan Gökdağ, kemancıyı da organize etti. Kendisini hala reklam filmi çekiminde sanan Gönül Bilgen, gözü bağlı olarak sahile getirildi. Kenan Gökdağ, karşıladığı genç kızı kumsala götürüp önünde diz çökerek evlilik teklifi yaptı. Keman eşliğinde yapılan teklif üzerine genç kız, Gökdağ'ın boynuna sarılıp öperek kabul etti.


7 yıllık arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırmak ve bunu da unutulmayacak bir şekilde yapmak istediği için böyle bir organizeyi gerçekleştirdiğini belirten Gökdağ, "Arkadaşlarımla ve Erol Özay ile birlikte hazırlık yaptık. Gönül'ün hiçbir şeyden haberi olmayınca da planımızı uyguladık. Teklifi kabul ettiği içinde çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.


Sevgilisinin kendisine yaptığı sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Gönül Bilgen ise, "Bu sürpriz için herkese teşekkür ediyorum. Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım" diye konuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023