Vali Yazıcı: Yozgat’ı daha ileriye taşıyacağız

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, ilde çok büyük projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, amaçlarının Yozgat’ı daha ileri taşımak olduğunu söyledi.

Vali Yazıcı: Yozgat’ı daha ileriye taşıyacağız
Vali Yazıcı: Yozgat’ı daha ileriye taşıyacağız
Bu içerik 624 kez okundu.
Reklam
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, ilde çok büyük projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, amaçlarının Yozgat’ı daha ileri taşımak olduğunu söyledi.

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantısına katılan Vali Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, 2015 yılının genel değerlendirmesini yaparak 2016 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kendisi ve meclis üyelerinin Yozgat’a hizmet etmek için çalıştığını vurgulayan Vali Yazıcı, şu ifadeleri kullandı: “Yeni bir döneme giriyoruz. Bu yeni dönemde daha önce başlamış olduğumuz projelerimizi bitirip, başlanmamış projelere de başlayarak vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacağız. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan hizmet aşkımızı zinde tutarak, hizmet süremiz bitip, geriye dönüp baktığımızda, 'emeğimizle, çalışmalarımızla bu memlekette taş üzerine taş koyduk' diyebildiğimiz projeleri hep birlikte yapacağız. Yozgat’ta çok ciddi işlere girişildiğini belirtmek istiyorum. Elimizde olan imkanları kullanarak, devletin çarkları içerisinde bu işleri yapıyoruz. Hiç birimizde keramet yok. Bizim farklılığımız bir yemeği lezzetli yapma, bir işi güzel yapma, parayı bereketlendirmeye çalışma ve daha verimli kullanmaktır. 12 farklı yerde çalışmış bir kardeşiniz olarak, Yozgat İl Genel Meclisi’nin çok hareketli ve müessir olduğunu belirtmek istiyorum. Hakikaten arkadaşlarımız ellerinden gelen bütün gayretlerin de üstünde kendi yörelerine faydalı olmaya çalışıyorlar.”

Hedeflerinin Yozgat’ı daha ilerilere götürmek olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, şöyle devam etti: “Özellikle, ilimizde yaşayan vatandaşlarımız dışında 3 kat nüfusun dışarda olduğunu gözönünde bulundurursak, dışarda ki insanımızın Yozgat’a geldiği zaman Yozgat’ta daha fazla kalması için bahanelerinin olması lazım. Bu konuda bizler de yeni projeler üreterek ve yaptığımız projelerin de kullanımını sağlayarak vatandaşlarımıza yardımcı olmamız gerekiyor. Bizim Yozgat olarak nüfusu artan bir il ve köyleri de yaşanabilir hale getirmemiz lazım. Köyünde suyu akmayan, yolu olmayan, sıkıntı çeken, toprağını sulayamayan, insanın köyde yaşamasını istemek doğru değildir. İnsan rahat edemediği yerde durmaz. Bizler de bu ana maddeleri gidererek insanlarımıza daha güzel şartlar sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı ancak böyle topraklarında tutabiliriz. Yozgat olarak umut ediyorum ki gelecek daha güzel olacak. Biz bu yönde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yeni dönemde de aynı şekilde nefesimizin yettiği kadarıyla bunu yapacağız.″

Vali Yazıcı, Yozgat’ta yapılan ve yapılacak projelerin birbirini tamamlar nitelikte olduğunu vurgulayarak, ayakları yere basan tutarlı projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023