Sezon Alışverişini 15 Adımda Yapın

Sezon Alışverişini 15 Adımda Yapın

Bu içerik 926 kez okundu.
Reklam

Nihayet yaz aylarına kavuştuk. Bu güne kadar bir alışveriş yapmadıysanız artık bundan sonra kaçışınız yok demektir. Peki ne alacağınız konusunda kararınız net değilse size bu yazı ile müthiş bir yardımda bulunacağız. Yaz sezonu içinde dolabınızda yer vermeniz gereken her ayrıntıyı bu yazıda bulabilirsiniz.

 

Bu yazın olmazsa olmaz ürünlerin bir tanesi de polo yaka tişörttür. Bu tişörtlerin en trend rengi konusunda siz değerli okurları bilgilendirmek gerekirse; sarı ve mutlaka dolabınızda yer alması gerekiyor.

 

Aynı zamanda yaz aylarında jean pantalonları bir kenara bırakıyoruz ve bunların yerine kotondan renkli pantolonların paçalarını kıvırarak giyiyoruz.

 

Plaj terliğinin yeni modelleri de 90'lı yılları anımsatıyor ve o dönemden ilham alıyor diyebiliriz. Plaj terliklerindeki bu gelişme parmak arası terlikleri bir kenarda bırakacak gibi duruyor.

Koton spor kepler de yine bu sezon en parlak sezonunu yaşıyor. Yaz aylarında etrafı file kumaş olan ve renkli desenlere sahip hava alacak olan kepleri tercih etmelisiniz.

 

Yapacağınız seyahat de yaz ayınız gibi rengarenk ve canlı başlamalı. Yani satın alacağınız bagajlar da renkli ve cıvıl cıvıl olmalı. Tabi bu seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken sert gövdeye sahip bir bavuldan yana bir tercihte bulunmanız faydanıza olacaktır.

 

Denim şeklindeki her şeyin moda olduğu sezonda eğer bir jean gömlek tercih edecekseniz bu sezonda rengi açılmış, yıkanmış, taşlanmış ve ağartılmış olan modellerini seçin.

Yazın bir diğer vazgeçilmezleri de şortlar ve bermudalardır. Yine bu tarzdaki parçalar da rengarenk tercih seçeneği ile ilk beşe giriyor.

 

Bu sezon paraşüt kumaşından meydana getirilen ve sezonluk olan kapüşonlu montlar ve trençkotlar sizi teknede ya da serin yaz akşamlarında rüzgardan koruyacak, renkli ve gayet şık görünüşleriyle de canlandıracaktır.

 

Desenleriyle Liberty ve Nike, 2015 yaz sezonu için hazırlamış olduğu koleksiyonunda sneaker sevdalılarını 1970'li yıllara götürüyor.

 

Yaz sezonunda takım elbise giymek oldukça zordur ancak açık renklerde edineceğiniz koton ya da keten takımlar sizi böyle bir sorundan kurtaracak ve çok sıcaklarda bile hem nefes alabileceğiniz hem de şık bir görünüm kazanacağınız bir durum oluşturacaktır. 

 

Geometrik formda ve bol renkli olan desenli tişörtler de gece bile giyebileceğiniz türden.

 

Ceket giyemediğiniz durumlarda size yaz aylarında alternatif bir şıklık sağlayacak olan yelekler ile davetlere, kokteyllere, açılışlara ve hatta partilere bile yelek ve gömlek kombini ile katılabilirsiniz.

 

2015 yaz sezonunun mayo tasarımlarında çift renk görmek mümkün. Mayo modelleri iki renkten oluşurken aynı zamanda size kombin kolaylığı sağladığı gibi ayrıca basenlerin de daha ince gözükmesine neden oluyor.

 

Ayrıca aniden bastıracak olan yaz akşamları serinliği için de ince kumaştan meydana gelmiş bir sweatshirt de mutlaka dolabınızda olması gereken ürünlerden bir tanesi.

 

Evet, her parçaya yönelik kısa bir açıklama yapmaya çalıştım. Bu sene de geçen yıldan esintiler görmek mümkün. Rengarenk ve çiçek desenli olan elbiseler, etekler, gömlekler ve bluzlar her türlü koton etek ya da pantolonla kombin uyumu sağlanabilir nitelikte. Yaz aylarında hem rahat, hem serin hem de şık olmak her kadının olmak istediği durumdur. Durum böyle olunca da kendinize uygun olarak yapacağınız alışverişi bu doğrultuda zenginleştirebilir ya da minimal düzeyde tutarak, yalnızca bunlarla tatilini değerlendirebilirsiniz.

 

Gerçi biz kadınlar için bir tutku olan alışverişe bir kere bulaştığımızda asla yarıda bırakamıyoruz ancak alışverişe çıkarken yanınıza yeteri miktarda para almanız ve kredi kartlarını evde bırakmanız yararınıza olabilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023