Elit Salon Dekorasyonu

Elit Salon Dekorasyonu

Bu içerik 1106 kez okundu.
Reklam

Salon bir evin en değerli ve en özel alanlarından birisi olmakla birlikte en dekoratif özellikleri de içinde barındırır. Tüm bu özellikleriyle özel dekorasyonu hak eden yapısıyla değerlendirmek ve buna göre fikir üretmek gerekir. Eğer büyük bir salona sahipseniz salon mobilyalarınız da bu doğrultuda gösterişli olmalıdır. Ancak alan daha küçükse bunun için daha az eşya ile salonu geniş ve ferah tutabilirsiniz. Ayrıca küçük alanları gösterişli hale getirmek de önemli etken olan küçük takımlardır.

Gösterişli bir salon için geniş bir alana ihtiyaç vardır. Ve eğer salonunuz son derece geniş bir yerse bu durumda standart eşyalardan uzak durarak salonunuzu ihtişamlı bir hale getirebilirsiniz. Salonunuzun böyle bir değişiklik alması sizin hakkınızdır. En güzel günlerinizin ve anlarınızın yaşanacağı bu mekanda renk bütünlüğünü de kaçırmamak gerekir. Renk renk oturma grupları ile bütünlük sağlayabilirken, aksesuar seçimleri de önemli bir yer tutuyor. Tasarım aksesuarlarla süsleyeceğiniz salonunuz düşündüğünüzden daha farklı bir mekan yaratacaktır. Gösterişli bir salon dekorasyonu için berjer bir takım da son derece şık dururken, berjer takımların gösterişli hali genel olarak işlemeli modellerde öne çıkmaktadır. El işçiliği ile hazırlanmış özel işlemelerin olduğu motifler evinizde farklı bir hava yaratacaktır. Aynı şekilde canlı renkler ve özel işlemeler de salonunuzda istediğiniz ihtişamın yaratılmasına olanak tanıyacaktır. Bu tercihlerle salonunuzda Osmanlı havası estirebilir, ihtişama katkı sağlayabilirsiniz. Sade salonlardan hoşlanmayanların stili olacak bu uygulama size dilediğiniz salonu sunacaktır.

Salonlar bizim hayatımızın çoğunu sevdiklerimizle paylaştığımız mekanlardandır. Bu alanları dilediğimizce dekore etmek, aksesuarlarla şenlendirmek elimizde. Renk tonlarının birbiriyle uyumunun sağlanacağı, aksesuarlarla süslenecek salonlar muhteşem yaşam alanları oluşturacaktır.

İhtişam ve görkem yalnızca Osmanlı havası ile değil, farklı renklerle yapılacak dekorasyonlarla da gerçekleştirilebilir. Örneğin mavinin ve mavi tonlarının uygulanacağı bir salon ferah ve temiz bir hava ortamı sunarken, minder ve aksesuar seçimleri ile de çeşitlendirebilirsiniz. Bej rengi ve yeşilin de uyumunu unutmamak gerekir, hem ferah hem de son derece ağır duracak olan takımlar şık bir mekan yaratmada eşsiz bir görüntü oluşturacaktır.

Beyaz rengin asaleti tartışılır mı peki? Tabii ki hayır. Bembeyaz bir salon içinizi açacak bir ambians oluştururken, bir süre sonra göz yorma yetisini unutmamakta fayda var ancak yine de beyazların ihtişamına her şey değer derseniz denemeye değer.

Yine tamamen bej renginden oluşturacağınız bir salon aynı ağır ve vakur salon duruşunu sergileyecek ve dilediğiniz salon görüntüsünü verecektir.

 

Elit bir salon aynı zamanda son derece sadelikle de oluşturulabilir. Az aksesuar ve ihtiyaç kadar mobilya da farklı bir duruş gösterebilir. Şimdi ise tercih size ve ailenize ait. Nasıl bir salonda hayat sürmek istiyorsanız değerlendirme bundan sonrası için sizde olacak. İster Osmanlı ihtişamı, ister renklerin cıvıltısı, ister az renkli son derece sade ve şık mekanlar yaratmak sizin elinizde. Ne yaparsanız yapın, aksesuar olarak kullanacağınız her parça sizden ve sizin stilinizden örnekler sunacaktır. Yaşam alanlarımız bizim için değerli mekanlardır. Ailemizle, dostlarımızla, arkadaşlarımızla, sevdiklerimizle ve misafirlerimizle geçireceğimiz her zaman bizim için en değerli zamanlar olabileceği gibi şık, konforlu ve rahat mekanlar da bu eşsiz zamanlara eşlik edecektir. Dolayısıyla bu kararı alırken sevdiklerinizden de fikir alabilir, salon dekorasyonunu hep birlikte değerlendirmenin ve gerçekleştirmenin keyfini de sürebilirsiniz. Şimdi sizi biraz yorucu ancak çok zevkli zamanlar bekliyor. Hayatta kendimiz ve ailemiz için yapabileceğimiz daha güzel ne olabilir ki?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023