Seçimi kim kazandı?
İrem İnce

Seçimi kim kazandı?

Bu içerik 2037 kez okundu.
Reklam

Eminim bu gün bir çok kişinin aklından bu soru geçecek. Ama bakalım 2015 Genel seçimlerinde hangi parti 1. çıkacak. Bundan daha önemlisi HPD'nin barajı geçip geçemeyeceği. Özellikle son bir aydır herkes seçim arabalarını görmüştür ve Allahım şu seçim bitsede kafamız bir dinlense demiştir kesin. İşte bende bu kişilerin arasında yer alıyorum. 

 

Geçtiğimiz günlerde bir bakkalda oturmuş denizi seyrederek çayımı yudumluyordum. O kadar dalmışım ki yoldan geçen bir seçim arabasında çalan bir müzik beni korkuttu. Recey Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasından sonra AK Parti'nin başına geçen ve şu an Başbakan olan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi AK Parti'nin başarısını devam ettirebilecek mi? Bu gün AK Partiye oy verip bu soruyu sürekli kendilerine soran Vatandaşların bu sorusunun cevaplanmasına sayılı saatler kaldı. Ancak benim şahsi fikrim Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar olmasada Başbakan Davrutoğlu'da AK Parti'nin bayrağını taşımaya devam edecektir.

 

Peki Muhalefet ne olacak ?

 

Her zamanki gibi Facebook'ta gezinirken bir video ile karşılaştım. O video'da ismini vermek istemediğim bir Siyasi şahısa öyle şeyler saydı ki resmen tek söz bile edemedi. Bunları söyleyende sanırım bir Üniversite öğrencisi. Ama çok doğru sözler söylüyordu.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bütün mitinglerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a yüklendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da öyle. Doğal olarak AK Parti cepheside muhalefetin bu eleştirilerine kayıtsız kalmadı ve cevaplarını verdiler.

 

Uzun lafın kısası sabah erkenden kalktım ve 08:30'da oyumu kullandım. Artık benim korkmama sebep olan seçim arabaları olmayacak. 2015 Genel seçiminin Türkiye Cumhuriyeti adına hayırlı olmasını diliyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023