Beşiktaşlı Olcay’ın Saha Düğünü
İrem İnce

Beşiktaşlı Olcay’ın Saha Düğünü

Bu içerik 1406 kez okundu.
Reklam

Beşiktaş’ın Cumartesi günü oynadığı maçta adeta Olcay’ın düğünü sahada yapıldı. Yeni evlenen yeni damat; attığı golle futbol sahasında resmen yeniden düğün yaptı. Maçın ilk dakikalarında aslında büyük bir şaşkınlık yaşadık. Daha maçın henüz başındayken Paşa’dan bir hata geldi. Hiç ummadığımız bir hamleyle bu hatayı Beşiktaşlı futbolcular Sivok ve Pektemek hemen güzel bir asistle affetmedi.

 

Beşiktaş’ın En Sıkıcı Hali

 

Maçın ilk dakikalarında Beşiktaşlı futbol severleri adeta coşturan Beşiktaş’tan artık eser yoktu. Öyle ki; golden sonraki 30 dakikalık dönem adeta bir sokak futbolunu andırdı. Bu yarım saatlik dönemde Beşiktaşlılar başta ben olmak üzere adeta köpürdük. Kendimizi LİG de değil de camdan çekirdek çitleyerek izlediğimiz bir futbol maçında sandık.

 

Beşiktaş’ın DemBa Ba ile Coştuğu An..

 

Bu kadar sıkıcı bir şekilde ilerleyen maçı Demba Ba coşturmayı başardı. Babel’in muhteşem pozisyonu ve ardından da Demba Ba’nın şahane golü ile Beşiktaş yeniden kendine geldi ve Beşiktaşlı seyirci adeta coştu. Bu da Demba Ba’nın gerçekten doğru bir karar olduğunu tekrar kanıtladı.

 

Beşiktaş’ın İlk Yarı Skoru…

 

Beşiktaş ilk yarı skorunu 2 1 yaptıktan sonra soyunma odasına gitti.  Beşiktaş takımının birkaç  sezondur alçaklardan uçması başta Beşiktaşlı futbol severler olmak üzere yönetimi de endişelendiriyor. Bu 2 1 skoru biraz umut verse de yine de ortamda endişeli bir hal vardı. Bunun sebebi de bu sezon iyi başlayan Beşiktaş takımının tekrar eskiye dönüş yapmasından korkulmasıydı. 

 

Damat Olcay Sahada Düğün Havası Estirdi..

 

Yeni damat olan Beşiktaşlı futbolcu Olcay; harika golü ile Beşiktaş’a düğün havası verdi. Mustafa Pektemek tarafından yapılan muhteşem derecedeki asist; Olcay’ın gol atmasını sağladı. Bu golden sonra sahada adeta düğün havası yaşandı. Yeni damat olan Olcay’a evliliğin uğurlu geldiği de ortaya çıktı. Beşiktaş’ta Gökhan Töre olmayacağı için tüm seyirci endişeliydi. Bunun sebebi; Beşiktaş fanatiği Töre’nin yapmış olduğu asistlere ve aynı zamanda da muhteşem gollere alışıktı. Olcay ve Sosa’dan emin olmayan Beşiktaş taraftarı artık Beşiktaş’a hem Olcay’ı hem de Sosa’yı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Beşiktaşta Özen Hoca Devri…

 

Beşiktaş Özen Hoca’ya kızgın ve kaba bir tabirle adeta ellerinde balta Hoca’ya zarar vermek için bekliyor. Bu nedenle de maçları tek tek analiz ediyor. Bu maçta Beşiktaş gaip geldi ve 2 1 maçı kazandı. Yalnız siz yine de acele etmeyin, çünkü Top Yuvarlaktır, bir gün gelip kendi kalene bile gol atabilirsin. O nedenle de sinirlere hakim olma ve Beşiktaş’ın adeta açmayan bir çiçek gibi geçirmiş olduğu futbol sezonlarından sonra bu galibiyetleri almasını kutlama zamanı. Beşiktaş’ta maç esnasında yapılan Pektemek ve Olcay’ın iş birliği gibi Beşiktaş seyircisi de hem futbolcuya hem de Beşiktaş yönetimine sahip çıkarsa gerçekten şampiyon olmamak için hiçbir sebep yok.

 

Beşiktaş’ın Son Hali

 

Beşiktaş’ın bu sezondaki durumunu kısa bir şekilde özetleyecek olursak; neredeyse 3 ile 4 sezondur Beşiktaş’ın ismini fikstürde 1. Sırada göremiyor ve hatta özellikle de geçen sene şampiyon adaylarını sayan futbol yorumcuları Beşiktaş’ın adını dahi anmıyordu. Hal böyle olunca da başta futbol yorumcuları ve seyircilerden olmak üzere hemen hemen herkesten tepki yağmaya başladı. Bir de Beşiktaş takımının yabancı futbolcusu çok olup, yabancı oyuncu sınırı da gelince iyice telaş eden Beşiktaş sahalarının yapılamaması ile de iyice yıkıldı. Bu seneye baktığımızda gayet iyi giriş yapan ve o şekilde de devam eden Beşiktaş artık şampiyonluk vaadi verebiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023