Başkan Demircan,’’ Bize Mağdur ve Mazlum İnsanlara Yardım Etmek Düşer’’

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının koordinasyonunda, ilçe teşkilatları, Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin de aralarında bulunduğun 25 ilçe belediyenin katılımıyla başlatılan "Dostluk Eli Yardım Seli" kampanyasında toplanan yardımlar, terör olayları nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar ile BayırbucakTürkmenleri'ne ulaştırılmak üzere Maltepe'den dualarla yola çıktı

Başkan Demircan,’’ Bize Mağdur ve Mazlum İnsanlara Yardım Etmek Düşer’’
Başkan Demircan,’’ Bize Mağdur ve Mazlum İnsanlara Yardım Etmek Düşer’’
Bu içerik 1131 kez okundu.
Reklam

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının koordinasyonunda, ilçe teşkilatları, Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin de aralarında bulunduğun 25 ilçe belediyenin katılımıyla başlatılan "Dostluk Eli Yardım Seli" kampanyasında toplanan yardımlar, terör olayları nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlar ile BayırbucakTürkmenleri'ne ulaştırılmak üzere Maltepe'den dualarla yola çıktı. Maltepe Miting Alanı'nda yardım tırlarının uğurlanması nedeniyle düzenlenen törene,Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,AK Parti Beyoğlu ilçe Başkanı Av. Harun Muş, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“BAYIRBUCAK TÜRKLERİ YALNIZ DEĞİL”


Maltepe miting alanında yapılan törende konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci,"Kürt, Sünni, Alevi, Laz fark etmez, bu coğrafyada yaşayan herkes bir beraberdir diyoruz. Kardeşliğin en güzel göstergesi vermektir, paylaşmaktır diyoruz. Biz İstanbul’uz. İstanbul’a güveniyoruz. İstanbul’un bu medeniyet için değerlerine güveniyoruz’’ dedi.


“KARDEŞLERİMİZİ KUCAKLADIK”


Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ise “Avrupa'nın kimyası bozuldu” diyerek şunları söyledi: “Avrupa'da çok az sayıda Suriyeli var ama Toplumsal sorunlar yaşıyorlar, 'Biz istemeyiz' diyorlar. Türkiye'de her şehirde binlerce Suriyeli yaşıyor. Ensar - Muhacir anlayışıyla bizim insanımız kucağını açtı. Akraba olarak gördü, gönlünü açtı. Türkiye'de sorun yaşanmadı. Bizim millet, büyük bir millettir" dedi.


SOSYAL MARKETİMİZLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER


Maltepe’de düzenlenen töreni AK Parti İlçe Başkanı Av. Harun Muş ile birlikte katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,terör mağduru ihtiyaç sahibi ailelere kampanya kapsamında bir TIR ile destek verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:"Dostluk Eli Yardım Seli Kampanyası 2016 sonuna kadar devam edecek. Duyarlı vatandaşlarımız 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ya da Sosyal Marketimizle iletişime geçerek kampanyaya katılabilirler. Bize mağdur ve mazlum insanlara yardım etmek düşer. Çünkü millet olarak biz insanlığın teminatıyız," dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023