Ak Partili kadınlardan Kılıçdaroğlu için suç duyurusu

BOLU'da, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Ak Partili kadınlardan Kılıçdaroğlu için suç duyurusu
Ak Partili kadınlardan Kılıçdaroğlu için suç duyurusu
Bu içerik 829 kez okundu.
Reklam

BOLU'da, Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.


Ak Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, parti kurultayında ve TBMM'deki grup konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik, 'Diktatör bozuntusu olan adam' ifadesini kullanarak hakarette bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, 15 partili kadın ile suç duyurusu dilekçelerini savcılığa teslim ettikten sonra adliye önünde açıklama yaptı. Arzu Aydın, şöyle konuştu:


"Sayın Kılıçdaroğlu, bir gün Cumhurbaşkanımıza, diğer bir gün Başbakanımıza ve hatta bir başka gün de kendi partisinin vekiline bile 'Tabloyu kim indirdi?' diyerek haksız saldırılarda bulunabilmektedir. Bu şekilde ülkemizin yoğun ve ciddi gündemini meşgul etmektedir. Seçilmiş bir kadın vekilin sadece yapmış olduğu bir tespitten dolayı kesin ihraç talebiyle disipline verilmesi partisinin özgürlüklere ne kadar karşı olduğunun göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza 'Diktatör' diyen Kılıçdaroğlu bu kararıyla mı demokrat oluyor? Sayın Kılıçdaroğlu bahse konu hakareti ile Cumhurbaşkanına hakaret suçunu işlemiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nu, bir dünya lideri olan kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı hakaretlere son vermeye ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kutsal değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz."

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023