Sürekli'den muhalefet ve akademisyenlere eleştiri

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, her hafta uyguladığı halk günleri programına devam ettiği Aliağa ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bildiri yayınlayan akademisyenleri eleştirdi

Sürekli'den muhalefet ve akademisyenlere eleştiri
Sürekli'den muhalefet ve akademisyenlere eleştiri
Bu içerik 1200 kez okundu.
Reklam

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, her hafta uyguladığı halk günleri programına devam ettiği Aliağa ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bildiri yayınlayan akademisyenleri eleştirdi. 


Milletvekili Sürekli, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut'la vatandaşların ve teşkilatın sorunlarını dinledi. Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Sürekli, özellikle terör örgütü PKK'ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve bildiri yayınlayan 1128 akademisyene tepki gösterdi. Sürekli, "Geçen yaz yaptığımız operasyonlarla kırsal kesimlerde terör örgütüne ağır darbeler indirdik, inlerine girdik, onları darmadağın ettik. Şehirlere kaçtılar. Şimdi de şehirlerde hücre hücre evlerine kadar giriyoruz. Allah, ordumuza ve polisimize kolaylık versin. Allah, onları korusun. Güvenlik güçlerimiz gerçekten mükemmel işler yapıyorlar. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konuda çok kararlı. Endişe etmeyin bu terör laneti bitecektir. Türkiye'de bir tane silahlı unsur kalmayıncaya kadar bu mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretlerde bulunulduğuna değinen Sürekli, "Özellikle, ana muhalefet partisinin liderinin kongresinde konumuna yakışmayacak şekilde sarf ettiği sözleri buradan şiddetle kınıyorum. Bu tür davranışlar CHP'nin almış olduğu yüzde 25 oyu daha da düşürecektir. Böyle siyaset olmaz. Kılıçdaroğlu'nun seçim bölgesi Aliağa'yız. Buradan kendisine sesleniyorum; Kılıçdaroğlu, yaptığınız çok yanlıştır, hukuksuzluktur. Bu davranışlar, siyasetçiye yakışmaz. Siz bir genel başkasınız, sarf ettiğiniz kelimelere dikkat etmelisiniz. Siyasette insanlar aykırı düşünebilirler. Ama kimse kimseye hakaret edemez. Bütün teşkilat mensuplarımız, bütün partililerimiz hukuki haklarını bu konuyla ilgili kullanacaktır. Özellikle de halkın oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanına yapılan hakareti hiçbir millet kaldıramaz. 14 Ağustos 2014 tarihinde yüzde 52 oy almış bir cumhurbaşkanına böyle bir hakareti kabul etmek mümkün değildir" dedi.


Bildiri yayınlayan akademisyenlere de değinen Sürekli, "Bölücü terör örgütünün faaliyetlerini adeta onlara yardım ederek onları hoş göstermeye çalışarak çok yanlış bir işe kalkıştılar. Bu bildiriyi yayınlayan 1128 akademisyeni şiddetle kınıyorum. Bu yanlışlıktır, hukuksuzluktur, Türkiye'ye yapılmış büyük haksızlıktır ve ihanettir" diye konuştu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023