Ünivar: Hukuki süreçleri takip etmek; sonuçlarına göre değerlendirmek lazım

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Türksat'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yayın grubuna bağlı Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ile Türkiye'nin ilk Kürtçe özel televizyonu Dünya TV'nin de aralarında bulunduğu 13 TV ve radyo kanalının uydudan indirilmesiyle ilgili, "Detayı bilmiyorum, hukuki süreçleri takip etmek lazım." dedi.

Ünivar: Hukuki süreçleri takip etmek; sonuçlarına göre değerlendirmek lazım
Ünivar: Hukuki süreçleri takip etmek; sonuçlarına göre değerlendirmek lazım
Bu içerik 775 kez okundu.
Reklam
AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Türksat'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yayın grubuna bağlı Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ile Türkiye'nin ilk Kürtçe özel televizyonu Dünya TV'nin de aralarında bulunduğu 13 TV ve radyo kanalının uydudan indirilmesiyle ilgili, ″Detayı bilmiyorum, hukuki süreçleri takip etmek lazım.″ dedi.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26. dönemde görev yapacak milletvekillerinin TBMM'de kayıt işlemleri devam ediyor. Meclis Şeref Holü'nde kurulan masalarda kaydını yaptıran AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, eşi Sare Ünüvar, torunları Down sendromlu Hiranur Melek ile Meclise geldi. Hiranur Melek, çevreye karşı gösterdiği sevgi dolu bakışları ilgisiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Yeni bir sürecin başladığını dile getiren Ünüvar, G-20 zirvesinin bugün başladığını ve önemli liderlerin Türkiye'ye geldiğini, önemli mesajlar vereceğini kaydetti.

Meclis'te yapılacak çalışmaların çok önemli olduğunu vurgulayan Ünüvar, 26. dönemde Türkiye'nin birikimleri üzerine yeni şeyler koyacağına inandığını kaydetti. Yeni Anayasa konusunda ise Ünüvar, 24. dönemde yeni Anayasaya ilişkin önemli çalışmalar yaptığını ama bir netice çıkmadığını söyledi. Onun antrenman niteliğinde olduğu düşünüldüğünde, bu dönem Türkiye'yi güçlü bir ülke yapacak anayasa yapmayı ümit ettiğini dile getiren Ünüvar, yeni Anayasa gerektiğini vurguladı. Her alanda ciddi reformlar gerektiğini belirten Ünüvar, reformlara köstek değil, destek olacak yeni anayasa ihtiyaç olduğunu kaydetti. Anayasa yapma sorumluluğunun AK Parti'de olmasına karşın 78 milyon için anayasa yapılacağını hatırlatan Ünüvar, milletvekili az diyen partilere de sorumluluk düştüğünü ve onların da çok istekli olmaları gerektiğini vurguladı.

Hiçbir hukuki gerekçe gösterilmeksizin ve Türksat'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan yayın grubuna bağlı Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ile Türkiye'nin ilk Kürtçe özel televizyonu Dünya TV'nin de aralarında bulunduğu 13 TV ve radyo kanalının Türksat uydusundan indirilmesiyle ilgili de Ünüvar, ″Detayı bilmiyorum, hukuki süreçleri takip etmek lazım. Süreçlerin sonuçlarına göre değerlendirme yapmak lazım. Detayını bilemiyorum şuanda.″ değerlendirmesinde bulundu. CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023