Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a mektup gönderdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'a mektup gönderdi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'na hitaben yazdığı mektubunda "Derin acınızı paylaşır, yürekten taziyelerimi sunarım." ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a mektup gönderdi
Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a mektup gönderdi
Bu içerik 582 kez okundu.
Reklam
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'a mektup gönderdi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'na hitaben yazdığı mektubunda ″Derin acınızı paylaşır, yürekten taziyelerimi sunarım.″ ifadelerine yer verdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun mektubu şöyle: ″Sayın Cumhurbaşkanı, Paris'te dehşet verici terör saldırılarına uğrayan Fransa halkıyla dayanışma içindeyiz. Derin acınızı paylaşır, yürekten taziyelerimi sunarım. Bu saldırı da daha öncekiler gibi özgürlük, eşitlik, kardeşlik gibi insanlığın tüm ortak değerlerini hedef almaktadır. Nitelik ve nicelik değiştiren terör tehdidiyle, evrensel değerlerimize ve insanlığın ortak kazanımlarına bilhassa sahip çıkarak, küresel bir planlama ve sürdürülebilir bir stratejiyle etkili bir şekilde mücadele etme gereği bir kez daha görülmektedir.

Feci sonuçları olan bu tür saldırıların yeni düşmanlık ve kutuplaşmalara, toplumda yeni korkulara yol açmasına izin verilmemesi bu aşamada hayati önemdedir. Sosyal demokrat, özgürlükçü ve ilerici partilerin bu mücadelede öncü bir rol alması insan yaşam ve onuruna, dayanışmaya verdiğimiz yüce değerin doğal bir gereğidir. Biz bu noktada da yanınızda olacağız. Sayın Cumhurbaşkanı, Fransa'nın bu acıyı vakarla aşacağından eminim. Şahsınızda Fransa halkına taziyelerimi sunar, başsağlığı dilerim. Saygı ve dostluk duygularımla Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan″

CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023