Wesley Sneijder gitti

Wesley Sneijder gitti
Wesley Sneijder gitti
Bu içerik 5045 kez okundu.
Reklam

 

Wesley Sneijder gitti

Galatasaray takımında uzun bir süre görev yaptıktan sonra   tekrardan Galatasaray ile anlaşmaya varmayan karşılıklı olarak sözleşme feshi yaşayan Wesley Sneijder Hollanda’ya dönmek için İstanbul havalimanına gitti.

Sabah saatlerinde yola çıktı             

Bir takım sorun yaşamasından sonra Galatasaray’dan ayrılma konusunda karşılıklı bir anlaşmaya varıldı. Oyuncu bu konularda konuşmaya gerek duymadı. Teknik direktörün seçimleri konusunda saygı duyan oyuncu kendi ülkesine dönmek istedi. Belhanda hakkında ise kendi formasını alması yani 10 numarayı alması konusunda oyuncunun kaliteli olduğunu bunu seçenin de teknik direktör olduğunu saygı duyduğunu dile getiren oyuncu bundan sonra futbol hayatına devam edecek mi orada başka bir takımda oynamaya devam edecek mi henüz bilinmemektedir. Oyuncunun gelecek ile ilgili herhangi bir planı olmadığı biliniyor yaptığı açıklamalardan.  Galatasaray onun boşluğunu Belhanda ile doldurmaya çalışacak.

Giderken hayranlarına teşekkür etti

İstanbul’da güzel yıllar yaşadığını ve kulübü, şehri ve fanlarını çok sevdiğini söyleyip her şey için teşekkür ederek ülkemizden ayrıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023