Fenerbahçe'den Gidecek Oyuncular

Fenerbahçe sezounu kupasız kapatınca odağını kadrosuna çevirdi.

Fenerbahçe'den Gidecek Oyuncular
Fenerbahçe'den Gidecek Oyuncular
Bu içerik 2414 kez okundu.
Reklam

Yüksek maliyetlerden dolayı Fenerbahçe kadrosunda oldukça maliyetli olan oyuncular var ki bu oyuncular zorunlu olarak takımdan gidecekler. Bazıları da yüksek maliyetlere neden olacağından mecburi olarak takımda  kalacak. 

İşte o oyuncular

 İlk oyuncu Sow ve bu oyuncu oldukça başarılı olup eğer kulubünü ikna ederse 1 yıl kiralık kalması konusunda sorun olmayacak. Bonservis olayı ise oldukça maliyetli olup alınması düşünülmüyor. 

İkinci olarak Volkan Şen oyuncusu Samandıra'da çok sorun çıkarınca gözden düşenler arasında yer alıyor ve teklif gelirse gönderilecek. 

Üçüncü olarak en merak edilen oyuncu Lens olup Fenerbahçe taraftarı tarafından oldukça çok sevildi. Bu oyuncu içinde kulubü tam 8 milyon Euro istiyor. Bu fiyata alınması da olanaksız. Bir çözüm yolu aranıyor çünkü oyuncunun performansı çok iyi. Kocaman ise bu konuda bulunmaz hint kumaşı olmadığını bu nedenle de alternatifi çok olduğunu söyledi. Bu nedenle de oyuncu için yönetime olumsuz rapor verildi. 

Van der Wiel giden oyuncu olarak kesinleşti. 3.2 milyon Euro maaş alan bu oyuncu maaşı çok olunca alan da olmuyor. Yönetime de mutsuz olup ayrılmak istediğini belirtince bir şekilde gönderilecek. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023