Samsung Galaxy Note 7 Çıkıyor !

Samsung Galaxy Note 7 model telefonun bu yıl içerisinde Agustos 2 de yayınlanacağı ardından Eylül ayı içerisinde piyasaya sürülerek piyasayı kasıp kavuracağı belirtildi .Kesin olarak bilgi gelince Samsung Galaxy Note 7 yayınlanacağı tarihi kesin olarak belirtilmesede kesin olarak Eylül ayında çıkacağı bildirildi .

Samsung Galaxy Note 7 Çıkıyor !
Samsung Galaxy Note 7 Çıkıyor ! Harun Baskan
Bu içerik 2434 kez okundu.
Reklam

Samsung Galaxy Note 7 model telefonun bu yıl içerisinde Agustos 2 de yayınlanacağı ardından Eylül ayı içerisinde piyasaya sürülerek piyasayı kasıp kavuracağı belirtildi .Kesin olarak bilgi gelince Samsung Galaxy Note 7 yayınlanacağı tarihi kesin olarak belirtilmesede kesin olarak Eylül ayında çıkacağı bildirildi .

Samsung Galaxy Note 7 ile ilgili  fotoğraflar Samsung firmasından sızdırıldı ve ürünün nasıl olacağı konusunda görüntüler internet üzerinde hızla yayıldı . SM-N930F model adı olacak ve birçok inceleme sitesinde standart isim SM-N930F olarak tanıtılacak ülkelerden ülkeye farklı kodlar eklenecektir .

Samsung firması normalde bir ekraı düz bir de ekranı kavisli bir model çıkarıyordu ancak artık bu şekilde cihaz çıkarmayacak çıkacak olan tüm modellerin kavisli olacağını belirtti .İnternet üzerinde sızdırılan görüntülere bakacak olursak da bu açıklama doğrulanmış oluyor .

Ekran olarak en geniş note telefon olacak 5.8 inç büyüklüğünde bir ekran olunca donanım merak konusu oldu.Bu kadar büyük olması kullanıcıları tedirgin edince tasarım çok kavisli ve ince olması bir yandan rahatlattı . 

Donanım olarak 

6GB LPDDR4 RAM  bulunması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 7 parmak izi yerine artık iris tarama sistemi ile güvenlik açığını kapatıyor.

Snapdragon 821 modeli Asus Zenfone Deluxe cihazında kullanıldığı için Snapdragon 823 modeli Note 7 için kullanılabilir . 

Varsayımlar olarak ortaya çıkan cihazın resmi bilgileri için Ağustos 2 tarihini beklemek gerekecek .

Snapdragon 823 Samsung Galaxy Note 7 SM-N930F
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023