Karşıyaka'da 4 aday

PTT 1'inci Ligi'nde son sıraya demir atıp düşme korkusunu iliklerine kadar hisseden Karşıyaka'da Yusuf Şimşek'in ayrılmasından sonra teknik direktör adaylarının sayısı 4'e çıktı.

Karşıyaka'da 4 aday
Karşıyaka'da 4 aday
Bu içerik 1416 kez okundu.
Reklam

PTT 1'inci Ligi'nde son sıraya demir atıp düşme korkusunu iliklerine kadar hisseden Karşıyaka'da Yusuf Şimşek'in ayrılmasından sonra teknik direktör adaylarının sayısı 4'e çıktı. 


İlk olarak Reha Kapsal'la bir ön görüşme yapan yönetim, daha sonra da Soner Tolungüç, Mehmet Altıparmak ve Erhan Altın isimlerini de gündeme aldı. Menajerlerin çok sayıda ismi önerdiği Karşıyaka'nın yarına kadar 4 adaydan biriyle anlaşmak istediği bildirildi. 

Yeşil kırmızılılar, yeni teknik direktörün cumartesi günü oynanacak Vartaş Elazığspor deplasmanından önce antrenmana çıkmasını planlıyor. Ligde son 9 haftaya 19 puanla kurtuluş hattının 6 puan gerisinde giren Karşıyaka'da taraftarlar Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerindeki antrenman sahasının tellerine, "Sizin formalarınız bizim ruhumuzu taşıyor. Ter sizinse can bizim" yazılı pankart asarak futbolcuları motive etmeye çalıştı.

BU SEZON 5'İNCİSİ GELECEK

Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü, bu sezon takımda görev yapan 5'inci isim olacak. Sezona 17 milyon TL maliyetli kadroyla, mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Karşıyaka'nın başına getirilen Cüneyt Dumlupınar, 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alınca ayrıldı. Dumlupınar yerine gelen Kemal Özdeş, takım 9 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 5 yenilgiyle son sıraya gerileyince kulübe veda etti. Olağanüstü kongre döneminde sözleşme imzalanan Hüseyin Hamamcı'yla oynanan 2 maçtan da puan çıkmazken, devre arasında direksiyona geçen Yusuf Şimşek de 8 maç dayanabildi. Rekora giden Karşıyaka'yı daha önce 2009-10 ve 2010-11 sezonlarında 4'er farklı isim çalıştırmıştı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023