Akigolu taraftarlardan bayrağa yapılan saygısızlıkla ilgili açıklama

MANİSA 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanan maçta Akhisar Belediyespor taraftarların bulunduğu tribüne asılı Türk bayrağının üzerine yazı yazılmasıyla ilgili kendilerine 'Akigo' adını veren taraftar grubundan açıklama geldi

Akigolu taraftarlardan bayrağa yapılan saygısızlıkla ilgili açıklama
Akigolu taraftarlardan bayrağa yapılan saygısızlıkla ilgili açıklama
Bu içerik 1516 kez okundu.
Reklam

MANİSA 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanan maçta Akhisar Belediyespor taraftarların bulunduğu tribüne asılı Türk bayrağının üzerine yazı yazılmasıyla ilgili kendilerine 'Akigo' adını veren taraftar grubundan açıklama geldi. Taraftar liderleri, kesinlikle bayrağa yazıyı kendilerinin yazmadığını vurguladı.


Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe arasında dün (pazar) akşam oynanan maçta, Akhisarlı taraftarların bulunduğu tribüne asılı bir Türk Bayrağı'nın üzerine sprey boya ile 'Ultras' yazılması, tepki topladı. Devre arasında duruma müdahale eden güvenlik güçleri bayrağı bulunduğu yerden kaldırdı.
Akigolar Tribün lideri Hasret Ermiş, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı olan eski kaptanlardan Vedat Helvacıoğlu ile birlikte bir grup taraftar, bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Açıklama öncesi taraftar liderleri Hasret Ermiş ve Vedat Helvacıoğlu, Türk Bayrağı'nı öptü. Ardından konuşan Hasret Ermiş, "Ülkemizde birçok vatan haini varken, vatan ve millet sevdalısı Akigoların üzerine oynanan karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz" dedi. Ermiş sözlerini şöyle tamamladı:


"Akigoları ve Akhisar'ımızı lekelemek isteyen pravakotör bazı basın yayın organlarının yaptıkları yayınlar yer alınca şoke olduk. Herkese hatırlatmak isteriz ki: Akigolar olarak hazırladığımız 'Vatan, Millet, Memleket, Biz Hazırız', 'Sizinki si Aşk, Bizimkisi Memleket Meselesi' olarak açtığımız pankartlarda; hain terör olaylarını ilk protesto etmiş grubuyuz. Akhisar Belediyespor taraftarlarının vatan sevgisi tartışılmazdır. Tekrar söylüyoruz; Memleketimizde o kadar çok hain varken, vatan, millet sevdalısı olan Akigolar üstüne oynanan oyunu ve karalama kampanyasını şiddetle kınıyoruz. Dernek başkanı eski kaptan ve futbolcumuz Vedat ağabeyimizle bayrağımızı öpüyoruz." 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023