Torku Konyaspor kupada 27 yıl sonra yarı finalde

TORKU Konyaspor, Büyükşehir Torku Arena Stadı'nda 27 yıl aradan sonra 42 bin seyircisiyle birlikte tekrar Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmenin sevincini yaşarken maçtan önce ayağından bıçaklanan Beşiktaş taraftarı Yiğit Günan'ın taburcu olduğu açıklandı

Torku Konyaspor kupada 27 yıl sonra yarı finalde
Torku Konyaspor kupada 27 yıl sonra yarı finalde
Bu içerik 1430 kez okundu.
Reklam

TORKU Konyaspor, Büyükşehir Torku Arena Stadı'nda 27 yıl aradan sonra 42 bin seyircisiyle birlikte tekrar Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmenin sevincini yaşarken maçtan önce ayağından bıçaklanan Beşiktaş taraftarı Yiğit Günan'ın taburcu olduğu açıklandı.


Süper Lig'de 40 puanla 3'üncü sırada yer alırken Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1, perşembe akşamı da kendi sahasında 1-0 yenrdi. Bu sonuçla yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşen yeşil beyazlı ekip, en son 1988-1989 sezonunda yarı final oynama başarısı gösterdi. Hem de ligde hemde Ziraat Türkiye Kupası'nda yükselişini sürdüren Torku Konyaspor, UEFA'ya katılmanın şansını da yakaladı.


TARAFTARDAN TAM DESTEK


Taraftarlar bu sene Torku Konyaspor'un kendi sahasında oynadığı maçlarda takımlarını yalnız bırakmadı. Beşiktaş ile oynanan son maçtada 42 bin kişitik stadı tamamen dolduran taraftarlar, sosyal medya üzerinden takımlarını destekliyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Şampiyonluk çok yakın. Açın önümüzü Konyaspor geliyor. O kupa Konya'ya gelecek. Hep destek, tam destek." yorumları yapıldı.  


BEŞİKTAŞ TARAFTARI BIÇAKLANDI


İstanbul'dan takımını desteklemek için Konya'ya gelen 18 yaşındaki Beşiktaş taraftarı Yiğit Günan, maçtan önce sol bacağından bıçakla hafif yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan Yiğit Günan'ın tedavisinden sonra taburcu olduğu açıklandı. Polis, saldırıyı yapan Torku Konyasporlu taraftarın yakalanması için soruşturmaya başladı.


KOCAMAN'LA GÖRÜŞME DEVAM EDİYOR


Yarı final şansını iyi değerlendirip UEFA'da yer almak isteyen yeşil beyazlı ekip, teknik direktörü Aykut Kocaman'la sözleşmesini uzatmayı planlıyor. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş maçından sonra Aykut Kocaman'la görüşmelerin devam ettiğini ve 2 yıllık bir anlaşma imzalamak istediklerini açıkladı.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023