Antalyaspor teknik direktörü Morais Sivas'ta da yok

UÇAK yolculuğuna izin verilmeyen Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais'in Sivas'a karayoluyla gitme talebine de doktorlar, yüksek rakım, soğuk hava ve basınç nedeniyle yeniden beyin kanaması geçirme riski taşıyabileceği gerekçesiyle izin vermedi

Antalyaspor teknik direktörü Morais Sivas'ta da yok
Antalyaspor teknik direktörü Morais Sivas'ta da yok
Bu içerik 1175 kez okundu.
Reklam

UÇAK yolculuğuna izin verilmeyen Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais'in Sivas'a karayoluyla gitme talebine de doktorlar, yüksek rakım, soğuk hava ve basınç nedeniyle yeniden beyin kanaması geçirme riski taşıyabileceği gerekçesiyle izin vermedi.


Kırmızı beyazlı takımın teknik direktör Morais, bu yüzden Sivas deplasmanında takımının başında yer alamayacak. 3 Şubat'ta beyin kanaması geçiren, 12 gün hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edilen Morais'in doktorları, kendisine sakıncalı olabileceği uyarısında bulundu. 
Morais'in yaklaşık 3 hafta daha uçağa binemeyeceğini belirten doktorlar, Portekizli teknik direktörün karayolu ile Sivas'a gitme talebine de olumsuz cevap verdiler. Medicana Sivasspor maçını Antalya'da ekran başında takip edecek Morais'in sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa maçında karayoluyla İstanbul'a gitmesi planlanıyor.


Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ilk 1 aylık sürecin Morais'in sağlık durumu açısından önemli olduğuna dikkati çekti, "Bu deplasmanda bizimle olmayacak. Morais takımın başından ayrı kalacağı için çok üzgün" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023