Trabzonspor’da ‘kırmızı’ protestosu

LİGDE yarın evinde oynayacağı Osmanlıspor karşısında sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle tam 9 oyuncusundan yoksun çıkacak olan Trabzonsor'da taraftarlar da ‘kırmızı’ protestosu yapacak

Trabzonspor’da ‘kırmızı’ protestosu
Trabzonspor’da ‘kırmızı’ protestosu
Bu içerik 1166 kez okundu.
Reklam

LİGDE yarın evinde oynayacağı Osmanlıspor karşısında sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle tam 9 oyuncusundan yoksun çıkacak olan Trabzonsor'da taraftarlar da ‘kırmızı’ protestosu yapacak.


4 OYUNCUSU OYUN DIŞI KALDI


Ligin 22'nci haftasında İstanbul’da 2-1 kaybettiği Galatasaray maçında 4 oyuncusu hakem Deniz Ateş Bitnel tarafından oyun dışı bırakılan Trabzonsor'da Salih Dursun'da hakeme kırmızı kart gösterlmişti. Bu maçın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Galatasaray maçında kırmızı kart gören Aykut’a 4, Salih’e 3, Cavanda’ya 2 maç ceza verirken Özer’e kırmızı kartın dışında ekstra cezaya gerek görmemişti.


KIRMIZI KART GÖSTERECEKLER


Hakem Deniz Ateş Bitnel’in kötü yönetimi nedeniyle adeta isyan eden bordo mavili kulüp, yarınki maçta büyük bir protesto gösterisine hazırlanıyor. Salih Dursun’un hakem Bitnel’e kırmızı kart gösterdiği pozisyondan esinlenilerek düzenlenecek, "Haklı İsyan" adıyla düzenlenecek protestoda, kulüp tarafından stadyuma gelen her taraftara dağıtılacak kırmızı kartlar, geleneksel hale gelen 61'inci dakika şovunda gösterilecek. Ayrıca taraftar grupları da kırmızı kart konseptli çeşitli organizasyonlar hazırlayarak protestoda bulunacak.


SAHAYA MÜDAHALE YOK


Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve yöneticilerin günlerdir taraftarları sağ duyuya davet eden açıklamalarıyla sakinleşen ortamda taraftarlar, protesto gösterilerini tamamen tribünde gerçekleştirecek. Sahaya en ufak bir müdahale olmaması hatta konfeti bile atılmaması için taraftar grubu başkanlarıyla görüşme yapıldı, kulübe zarar gelmemesi için sağduyulu davranılması istendi.


BİLETLERE BÜYÜK İLGİ


Trabzonspor yönetiminin tarihi protestoya sahne olacak Avni Aker’in dolması için bilet fiyatlarında yaptığı büyük indirim de etkisini gösterdi. Kale arkası ve maraton tribünü biletlerinin 3 liradan satışa sunulduğu Osmanlıspor maçı için yaklaşık 17 bin biletin satıldığı, maç günü de kalan biletlerin tükeneceğinin ve 24 bin kapasiteli stadyumun tamamen dolacağının tahmin edildiği belirtildi.


TAKIMDA 9 EKSİK


Trabzonspor’da taraftarlar, tarihi protestoya hazırlanırken teknik direktör Hami Mandıralı, cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle takım kurmakta zorlanıyor. Bordo mavililerde 20’nci haftadaki Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart yüzünden 3 maç ceza alan Douglas Franco ile Galatasaray maçında kırmızı gören Özer, Salih, Aykut ve Cavanda’nın yanı sıra sakatlıkları süren Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç ve Güray Vural da Osmanlıspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.


OKAY DÖNÜYOR


Hami Mandıralı’nın Cavanda’nın yokluğunda Bosingwa’yı gerçek mevkisi olan sağ bekte kullanması beklenirken Aykut Demir’in yerinde stoperde Akakpo görev yapacak. Sakatlığı nedeniyle 3 haftadır takımdan ayrı olan Okay ise Fatih Atik’le birlikte ön liberoda oynayacak.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023