Durdu, AGC adına koşacak

SPORU kendisine yaşam biçimi olarak seçen gazeteci atlet Kamer Durdu, 6 Mart'ta Antalya'da yapılacak Uluslararası Runtalya Maratonu'nda, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) adına yarışacak

Durdu, AGC adına koşacak
Durdu, AGC adına koşacak
Bu içerik 1074 kez okundu.
Reklam

SPORU kendisine yaşam biçimi olarak seçen gazeteci atlet Kamer Durdu, 6 Mart'ta Antalya'da yapılacak Uluslararası Runtalya Maratonu'nda, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) adına yarışacak.

Kamer Durdu, koşacağı 21 kilometrelik half (yarı) maratonda oldukça iddialı olduğunu belirtti. Önceki yıllarda da yüzlerce rakibini geride bırakarak iyi derecelerle ipi göğüsleyen ve bu yıl Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü sponsorluğunda AGC adına koşacak lisanslı atlet gazeteci Durdu, gazeteciler arası atletizm şampiyonası projesini de hayata geçirmeyi planlıyor.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, aktif spor yapan bütün üyelerini teşvik ettiklerini belirterek, “Gazeteci arkadaşımız Kamer Durdu'yu sonuna kadar destekliyoruz. Adımıza koşacak olması onur verici" dedi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Zeytinköy Atletizm Tesisleri'ndeki tartan pist sahasında her gün düzenli 3 saat antrenman yapan Durdu, 6 Mart Pazar Günü Cam Piramit önünden startı verilecek mücadelede kendi yaş grubunda birinciliği hedefliyor.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023