Altay'da forvete 2 aday

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Cizrespor maçlara çıkmadığı için dünü dinlerek geçiren Altay'da pazar günü deplasmanda oynanacak Tekirdağspor maçı öncesi teknik direktör Serdar Sabuncu, forvette cezalı olan Hüsamettin'in yerine Halil ya da Bedri Can'a şans vermeyi planlıyor

Altay'da forvete 2 aday
Altay'da forvete 2 aday
Bu içerik 1039 kez okundu.
Reklam

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Cizrespor maçlara çıkmadığı için dünü dinlerek geçiren Altay'da pazar günü deplasmanda oynanacak Tekirdağspor maçı öncesi teknik direktör Serdar Sabuncu, forvette cezalı olan Hüsamettin'in yerine Halil ya da Bedri Can'a şans vermeyi planlıyor. Sezon başında Bedri Can'ın santrfor olarak görev aldığını, Halil'in de gol yollarında etkili bir silah olduğunu ifade eden Sabuncu, "Kim oynarsa oynasın, elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphem yok. Bahane değil, çözüm üreten bir ekibiz" dedi.  

 

Tekirdağspor devre arasında kadrosundan bazı oyuncularla ayırdığını hatırlatan genç teknik adam, "Tekirdağspor iç sahada oynamanın avantajıyla mücadele edecek. Boy ortalaması yüksek, sert oynayan bir takım. Biz de son 5 maçta kazanamadık. Zorlu deplasmandan en az 1 puanla döneceğimize inanıyorum. Kozan Belediyespor karşısında sergilediğimiz futbol bana umut verdi" diye konuştu. Altay'da cezası biten Furkan ve Hayrullah forma giyebilecek.
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023