Vali Toprak kupa verdi.

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, Şirinyer Hipodromunda gerçekleşen İzmir Vali Koşusunu izleyip şampiyon atın sahibine kupasını verdi

Vali Toprak kupa verdi.
Vali Toprak kupa verdi.
Bu içerik 1007 kez okundu.
Reklam

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, Şirinyer Hipodromunda gerçekleşen İzmir Vali Koşusunu izleyip şampiyon atın sahibine kupasını verdi. 


At yarışı ve kupa törenine İzmir Valisi Mustafa Toprak, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, TJK Genel Sekreteri Necati Demirkol, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Beşerler, TJK Asli Üyesi Onur Yetkin, İzmir Hipodrom Müdürü Kaan Eren ile davetliler katıldı. Şirinyer hipodromunda günün 3. Koşusu olarak gerçekleşen Vali Koşusunu Yıldız Saliher'in sahibi olduğu 2 numaralı Bildenhan'ın jokeyi Salih Karataş ile kazandı.


Vali Toprak Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekâleten Hüseyin Yıldızer'e kupasını verdi. TJK Genel Sekreteri Necati Demirkol, günün anısına Vali Toprak'a bir plaket takdim etti.


Vali Toprak; “Koşuya katılan, atı koşan at sahiplerini ve jokeylerini tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. İzmir Hipodromu ülkemiz ve İzmir için son derece önemli bir mekân. Ülkemizin ilk hipodromlarından biri, son dönemde hastanesi ve yeni düzenlenen rekreasyon alanları ve etkinlik alanları ile daha da geliştirildi. Sosyal olarak her türlü aktivitenin yaşanabildiği İzmir Hipodromu için başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, Türkiye Jokey Kulübü'ne ve İzmir Hipodrom Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023