İlk yıllarında Türkiye finali oynayacaklar.

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Özel Ant-Çağlayan Münire Sürücü Ortaokulu, Denizli'de yapılan Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda finale kaldı

İlk yıllarında Türkiye finali oynayacaklar.
İlk yıllarında Türkiye finali oynayacaklar.
Bu içerik 1014 kez okundu.
Reklam

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Özel Ant-Çağlayan Münire Sürücü Ortaokulu, Denizli'de yapılan Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda finale kaldı.

Antalya'da 4 yıl önce açılan Özel Ant-Çağlayan Münire Sürücü Ortaokulu, bu yıl kurduğu basketbol takımı ile büyük bir başarıya imza attı. Yıldız Kız Basketbol Takımı, Antalya'daki rakiplerini geride bırakarak, Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Grup maçlarından başarıyla çıkan Özel Ant-Çağlayan Münire Sürücü Ortaokulu, Denizli'de geçen hafta yapılan maçlar sonrasında Türkiye finaline kaldı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Fitnat Erdal ile okul antrenörü İrgecan Işık Acar'ın başında olduğu takım, Denizli'de aralarında geçen yılın Türkiye Şampiyonu İstanbul Çapa Atatürk Ortaokulu'nu yenerek dört maçta 4 galibiyet elde etti. Öğretmen Fitnat Erdal ile antrenör İrgecan Işık Acar, Antalya'ya uzun bir aradan sonra böyle bir başarı getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'nin en iyi 8 takımının mücadele edeceği Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Finalleri, 27 Mart-1 Nisan'da Aydın'da yapılacak.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023