Vanlı Taekwondocular Antalya'dan şampiyonlukla döndü

TÜRKİYE Taekwondo Federasyonu’nun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve Antalya Belek’te yapılan Turkish Open 2016 Turnuvasına katılan, Vanlı Muhammed Hamza Kızılarslan, Hazar Koç ve Hamza Yılğın Türkiye Şampiyonu olarak, milli sporculuk ünvanına sahip oldular

Vanlı Taekwondocular Antalya'dan şampiyonlukla döndü
Vanlı Taekwondocular Antalya'dan şampiyonlukla döndü
Bu içerik 988 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE Taekwondo Federasyonu’nun 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve Antalya Belek’te yapılan Turkish Open 2016 Turnuvasına katılan, Vanlı Muhammed Hamza Kızılarslan, Hazar Koç ve Hamza Yılğın Türkiye Şampiyonu olarak, milli sporculuk ünvanına sahip oldular. 

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve Antalya Belek’te yapılan, 'Turkish Open 2016 Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası', 70 ülkeden yaklaşık 1800 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Antalya’da yapılan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasına poomse dalında katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Takımı sporcularından Muhammed Hamza Kızılarslan, Hazar Koç ve Hamza Yılğın, 15-17 yaş arası gençler kategorisinde şampiyon olarak Milli Sporculuk unvanına sahip oldular. Van Taekwondo İl Temsilcisi Murat Yazlık, yapılan şampiyonaya dünyanın 70 ülkesinden yoğun bir ilgi ve katılımı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

YENİ NUR TATAR'LAR YETİŞECEK
"Bizlerde bu önemli organizasyona, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına üç sporcumuz ile katıldık. Günde çift antrenman yaparak çok iyi hazırlandık ve çok çalıştık. Bunun karşılığında da sporcularımızdan Muhammed Hamza Kızılarslan, Hazar Koç ve Hamza Yılğın, 15-17 Yaş Arası Gençler Kategorisinde Şampiyon olarak Milli Sporculuk unvanına sahip oldular. İlimiz taekwondo branşında başarı çıtasını her gün biraz daha arttırmaktadır. Taekwondo branşında ilimiz Türkiye geneli çok iyi bir yerde olduğuna inanıyoruz. 2016 Rio olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek iki sporcumuzdan biri yine, Vanlı olan Nur Tatar kızımızdır. İnanıyoruz ki ilimizden ülkemiz adına en güzel başarılara imza atacak yeni Nur Tatar’lar yetiştireceğiz" diye konuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023