Ankara'dan galibiyetle dönen Termalspor, lideri devirmenin hesaplarını yapıyor

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı, Ankara temsilcisi Hentbolspor'u deplasmanda 42- 33 mağlup ederek, play off yolunda büyük avantaj yakaladı

Ankara'dan galibiyetle dönen Termalspor, lideri devirmenin hesaplarını yapıyor
Ankara'dan galibiyetle dönen Termalspor, lideri devirmenin hesaplarını yapıyor
Bu içerik 1149 kez okundu.
Reklam

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı, Ankara temsilcisi Hentbolspor'u deplasmanda 42- 33 mağlup ederek, play off yolunda büyük avantaj yakaladı. Ligde ikinci sıraya yerleşen Termalspor, önümüzdeki pazar günü lider Beykoz'u ağırlayacak.

 

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol Takımı Ankara deplasmanından galibiyetle döndü. Termalspor, Ankara Hentbolspor maçında ilk yarıyı 21-15 önde kapattı ve karşılaşmadan 42-33 galip ayrılmayı bildi. Termalspor'da Yuru Babenkov 9, Edward Zakharow 7, Sergii Rumiantsev 6 ve Ersin Aslan 5 gol kaydetti. Ligi ilk iki sırada bitirme yolunda büyük avantaj yakalayan Termalspor, lig üçüncüsü Selçuklu Belediyespor ile puan farkını 6'ya çıkardı. Önümüzdeki hafta lider Beykoz Belediyespor'u ağırlayacak olan Termalspor, liderliği yakalamak için çaba harcayacak.
 
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, "Lider Beykoz Belediyespor ile aramızda sadece 2 puan fark var. Önümüzdeki hafta Beykoz'u ağırlayacak ve rakibimiz ile liderlik mücadelesi vereceğiz. İnşallah yakaladığımız galibiyet serisine Beykoz'u da ekleyerek, ligi lider tamamlayıp Play Off müsabakalarına daha moralli çıkmak istiyoruz. Oyuncularımın hepsi yüreklerini ortaya koyarak maça çıkıyorlar. Teknik heyet olarak, yöneticilerimiz ve oyuncularımızla kenetlenmiş durumdayız. İnşallah hedefe ulaşacağız" diye konuştu.
 
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini,  28 Şubat Pazar günü saat 13.00'de konuk edecekleri Beykoz Belediyespor'u yenerek liderliği ele geçireceklerini bildirdi. Gülakar, “Artık sezon sonu yaklaşırken, oyuncularımızın moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Tribünleri doldurarak onlara desteğimizi esirgememeliyiz. Ligi ilk ikide tamamlamak play off maçları açısından oldukça önemli. Süper Lig hedefine çok yaklaştığımız sezonda inşallah taraftarlarımızın da desteğiyle hak ederek amacımıza ulaşacağız. Biz oyuncularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Termalspor'un önümüzdeki sezon yeri inşallah Süper Lig olacaktır." dedi.
 
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023