Adana Tohm Sporcusu Demet Parlak'tan yeni Türkiye rekoru.

ADANA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, sırıkla atlamada Adana’nın rekorlarla anıldığını, İstanbul Ataköy’de Aslı Çakır Alptekin Atletizm Tesisleri’nde gerçekleştirilen “TURKCELL Genç ve Büyükler Türkiye Salon Şampiyonası'nda daha önce 4

Adana Tohm Sporcusu Demet Parlak'tan yeni Türkiye rekoru.
Adana Tohm Sporcusu Demet Parlak'tan yeni Türkiye rekoru.
Bu içerik 995 kez okundu.
Reklam

ADANA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, sırıkla atlamada Adana’nın rekorlarla anıldığını, İstanbul Ataköy’de Aslı Çakır Alptekin Atletizm Tesisleri’nde gerçekleştirilen “TURKCELL Genç ve Büyükler Türkiye Salon Şampiyonası'nda daha önce 4.20 ile Tatyana Tuna Kösten’e ait olan 16 yıldır kırılamayan rekoru Adana Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Demet Parlak'ın 4.22 ile atlayarak kırdığını söyledi.


Demet Parlak’ın henüz çok genç olduğunu, ancak önemli derecelere sahip bulunduğunu ifade eden Ataşbak, "Demet Parlak başta liselerarası Dünya şampiyonluğu olmak üzere sürekli derecelerini iyileştiren ve rekorlar kıran bir sporcumuz. Disiplinli ve sistemli çalışmayı madalya ile taçlandıran Demet Parlak ile gurur duyuyoruz. Adana, birçok branşta olduğu gibi sırıkla atlamada da herkesin dikkatle izlediği pilot bölge oldu. Deneyimli Antrenörler Ukraynalı Aleksandry Symakhin ile İbrahim Halil Aydın’ın özverili çalışmaları sayesinde Demet Parlak’ın yanı sıra, Burak Yılmaz, Muhammet Hanifi Tanrıkulu, Zeki Cem Tenekebüken ve diğer sporcuların kentimizin sesini duyurmaları bizleri mutlu ediyor. Başta Demet Parlak olmak üzere 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na Adana’dan mutlaka sporcu göndereceğimize inanıyorum. Başarılı sporcu ve antrenörleri kutluyorum" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023