Plajda çalışıp 150'nci madalyayı kazandı.

BODRUM'da Turgutreis plajında kumda antrenman yapan 78 yaşındaki Semir Kırklı, hafta sonu İstanbul'da yapılan Masterlar Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda gülle atmada birinci oldu ve 150'nci madalyasını kazandı

Plajda çalışıp 150'nci madalyayı kazandı.
Plajda çalışıp 150'nci madalyayı kazandı.
Bu içerik 920 kez okundu.
Reklam

BODRUM'da Turgutreis plajında kumda antrenman yapan 78 yaşındaki Semir Kırklı, hafta sonu İstanbul'da yapılan Masterlar Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda gülle atmada birinci oldu ve 150'nci madalyasını kazandı.


Yaklaşık 30 yıl Almanya'nın Aachen kentinde atletizm ve futbol menajerliği yapan, 8 yıl önce de Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'ne yerleşen evli, 1 çocuk 1 torun sahibi 78 yaşındaki ekonomi uzmanı Semir Kırklı, altı yıl içerisinde atletizmin atmalar branşlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası yarışmalara katıldı. Gülle, çekiç, disk, cirit ve ağırlık atma ile pentatlon branşlarında bugüne kadar tam 149 kupa ve madalya kazanan Kırkıl, geçtiğimiz yıl Türkiye ve Balkan Şampiyonu Avrupa 4'üncüsü oldu. 75 yaş grubu kategorisinde rekoru elinde bulunduran Kırklı, son olarak geçtiğimiz hafta sonunda yapılan Masterlar Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda başarısını perçinledi. Atletizm Federasyonu ve İstanbul Masterler Kulübü tarafından Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen şampiyonada 7.53 metre gülle atan Semih Kırklı, birinci olarak 150'nci madalyasına ulaştı.


Çalışmalarını tesis olmadığı için Turgutreis Mahallesi'nde gün batımı plajındaki kumsal alanda sürdürmek zorunda kalan Kırklı "Haftanın 6-7 günü antrenman yapıyorum, tesis yokluğunu veya eksikliğini bahane etmenin anlamı yok. Her gün en az iki saat antrenman yapıyorum. ABD'li dünyaca ünlü atmalar antrenörü Rob Suelfon ile çalışmalarımı sürdürüyorum. Asıl hedefim 80 yaş grubunda atmalar branşında Dünya şampiyonasında ülkeme madalya kazandırmak" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023