Medicana Sivasspor 63 gün sonra galip

SPOR Toto Süper lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligde sürdürdüğü galibiyet hasretine 63 gün sonra pazar günü seyircisi önünde oynadığı Çaykur Rizespor maçında son verdi

Medicana Sivasspor 63 gün sonra galip
Medicana Sivasspor 63 gün sonra galip
Bu içerik 997 kez okundu.
Reklam

SPOR Toto Süper lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligde sürdürdüğü galibiyet hasretine 63 gün sonra pazar günü seyircisi önünde oynadığı Çaykur Rizespor maçında son verdi.


Ligde haftalardır galibiyete hasret olan Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de son galibiyetini 13 Aralık 2015 tarihinde ligin 15'inci haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek aldı, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 5 lig maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı. Gençlerbirliği galibiyetinin ardından oynadığı 5 karşılaşmada 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Medicana Sivasspor, 63 gün sonra Çaykur Rizespor'u kendi evinde yendi.


Gençlerbirliği maçı sonrası Kayserispor ile 0-0 berabere kalan, Fenerbahçe'ye 2-1, Galatasaray’a 3-1 ve Eskişehirspor’a 2-1 mağlup olan kırmızı beyazlı takım, geçen hafta da deplasmanda Osmanlıspor’a 4-0 yenildi. 


Medicana Sivasspor, ligin 21'inci haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda konuk ettiği Çaykur Rizespor'u David Texeira ve Hasan Kabze'nin attığı golle 2-1 mağlup etti. Bu skorla 5 haftalık galibiyet hasretini sonlandıran kırmızı beyazlılar, taraftarına da 63 gün sonra galibiyet armağan ederken, lige tutunma umutlarını da yeniden yeşertti.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023