Akigo seri istiyor

SPOR Toto Süper Lig'de 5 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta Trabzonspor'u yenerek son veren Akhisar Belediyespor, yarın Gaziantepspor'a konuk olacak

Akigo seri istiyor
Akigo seri istiyor
Bu içerik 1107 kez okundu.
Reklam

SPOR Toto Süper Lig'de 5 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta Trabzonspor'u yenerek son veren Akhisar Belediyespor, yarın Gaziantepspor'a konuk olacak. Kamil Ocak Stadı'nda saat 13.30'da start alacak 90 dakikayı Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma Lig TV 2'den yayınlanacak. Akigo'da sakat Mirkan dışında eksik yok.

Yeşil-siyahlılar ligde haftaya 33 puanla beşinci sırada başladı. Ev sahibi Gaziantepspor'un 26 puanı bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la oynadığı çeyrek finalin ilk maçını 2-1 kaybeden Akigo'da Teknik Direktör Cihat Arslan, "Ligde ilk yarıda yakaladığımız gibi bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunun yolu Gaziantepspor'u yenmekten geçiyor" dedi.

Örnek tablo

BU sezon Süper Lig'de tarihinin en başarılı dönemini geçiren Akhisar Belediyespor, saha dışındaki uyumuyla da mutlu bir aile tablosu çiziyor. Yönetim, son antrenmanda hafta başında baba olma sevinci yaşayan Ahmet Cebe ve Onur'u tebrik ederek hediyeler verdi. Akigo'nun Kolombiyalı golcüsü Rodallega'nın 6 yaşındaki oğlu Hugo Junior, Portekizli takım kaptanı Custodio'nun 7 yaşındaki oğlu Rafael, takım masörü Ahmet Yılmaz'ın 10 ve 8 yaşındaki oğulları Eren ve Emre'nin de aynı dili konuşamamalarına rağmen antrenmanda saha kenarında birlikte top oynaması da dikkat çekti.

AKHİSAR BLD

Lukac - Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Kadir, Sami, Merter, Custodio, Onur, Nguemo, Rodallega

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023