Başkan Ataç'tan Eskişehirspor'a moral ziyareti

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Antalyaspor maçı öncesinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret ederek Eskişehirsporlu futbolculara moral verdi

Başkan Ataç'tan Eskişehirspor'a moral ziyareti
Başkan Ataç'tan Eskişehirspor'a moral ziyareti
Bu içerik 1189 kez okundu.
Reklam

ESKİŞEHİR Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Antalyaspor maçı öncesinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret ederek Eskişehirsporlu futbolculara moral verdi. 

 
Belediye Başkanı Ahmet Ataç Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Teknik Direktör Samet Aybaba ve antrenman yapan futbolculara başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hoşcan "Hak etmediğimiz bir durumdayız ancak bu ekiple beraber bunu başaracağız. Her şey iyi olacak. Gün birlik ve beraberlik günü. Başkanım da bizim içimizden ve yanımızda. Bugün geldiniz bize moral verdiniz. İnşallah Eskişehirspor'u hep beraber daha iyi yerlere taşıyacağız. Ahmet Başkan her zaman Eskişehirspor'un yanında olmuştur" dedi.
 
Başkan Ataç da "Dileğim bu zor günleri atlatalım ben bu zor günleri aşacağımızı biliyorum. Eskişehirspor yönetimi ve Başkan'a Allah sabır versin. Eğer onlar moralli olurlarsa kadromuzda moralli olur ve işi daha kolay çözeriz. Tek söyleyeceğimiz şey başarılı olsunlar, süper ligde kalsınlar. Eskişehirspor'umuzun zor gününde Eskişehir halkının takıma sahip çıkıp yanında olması gerekir. Bu haftaki maçta da Eskişehirspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.
 
Daha sonra Belediye yetkilileri tarafından futbolculara baklava ikram edildi. 
 
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023