Basketbolda SDFL şampiyon

AFYONKARAHİSAR'da Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler B Kategorisi final maçında, rakibini 55-37'lik skorla yenen Süleyman Demirel Fen Lisesi (SDFL) şampiyon oldu

Basketbolda SDFL şampiyon
Basketbolda SDFL şampiyon
Bu içerik 997 kez okundu.
Reklam

AFYONKARAHİSAR'da Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler B Kategorisi final maçında, rakibini 55-37'lik skorla yenen Süleyman Demirel Fen Lisesi (SDFL) şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler B Kategorisi'nde final heyecanı yaşandı. Final maçında, Süleyman Demirel Fen Lisesi ile Ali Çağlar Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk çeyreği 12-11'lik skorla SDFL'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan AÇAL, bulduğu üçlüklerle öne geçmeyi başardı. Ancak SDFL maça yeniden yüklenerek öne geçti. Farkı açan SDFL, ikinci çeyreği ise 30-23'lük skorla önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte AÇAL farkı kapatmak için yüklense de bu devrede 5 sayı buldu. Savunmada iyi olan SDFL, hücumda da başarılı bir oyun sergileyerek son çeyreğe 45-28'lik skorla başladı.

Son çeyrekte rakibini bunaltmayı başaran SDFL, bu periyotta 10 sayı bulurken, AÇAL ise 9 sayı üretebildi. Maç, 55-37 SDFL'nin galibiyetiyle sona erdi. SDFL, B Kategorisi'nde şampiyon olurken, AÇAL ikinci oldu.

SANDIKLI FEN LİSESİ ÜÇÜNCÜ OLDU

Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler B Kategorisi'nde yarı finalde elenen Özel Sandıklı Yunus Emre Fen Lisesi ile Özel Ayza Koleji karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen karşılamada iki ekip de kazanmak için elinden geleni yaptı. Maçın sonunda rakibine 8 sayı fark atan Sandıklı Fen Lisesi, üçüncü olurken, Ayza Koleji 4'üncü oldu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023