Balıkesirspor telafi edecek

 PTT 1'inci Ligi'nin 21'inci haftasında pazar günü kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan 2'nci sıradaki Vartaş Elazığspor'u konuk etmeye hazırlanan Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, Karabükspor yenilgisine karşın şampiyonluk iddialarının devam ettiğini söyledi

Balıkesirspor telafi edecek
Balıkesirspor telafi edecek
Bu içerik 1022 kez okundu.
Reklam

 PTT 1'inci Ligi'nin 21'inci haftasında pazar günü kendisi gibi şampiyonluk hesapları yapan 2'nci sıradaki Vartaş Elazığspor'u konuk etmeye hazırlanan Balıkesirspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, Karabükspor yenilgisine karşın şampiyonluk iddialarının devam ettiğini söyledi.


Karabükspor'a deplasmanda  3-0 gibi farklı skorla yenilmelerine üzüldüklerini belirten Fikret Yılmaz, Elazığspor maçında bu mağlubiyeti telafi edeceklerini öne sürerken şöyle dedi:


"Artık Karabükspor maçı geride kaldı. Bu yenilgiyi nazar boncuğu olarak kabul ediyoruz. Hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmadık, kapılmayacağız. Kalan 14 maçın 8'ini kendi sahamızda oynayacağız. Biz yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı ve personeliyle iyi bir ekibiz. Bunu da Elazığspor maçında bir kez daha  göstereceğiz."

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023