Amed Sportif-Fenerbahçe Soyunma Odası

FENERBAHÇE teknik direktörü Vittor Pariera, mlaçı değerlendirirken şunları söyledi: "Bizim için çok zorlu bir karşılaşma oldu

Amed Sportif-Fenerbahçe Soyunma Odası
Amed Sportif-Fenerbahçe Soyunma Odası
Bu içerik 1002 kez okundu.
Reklam

FENERBAHÇE teknik direktörü Vittor Pariera, mlaçı değerlendirirken şunları söyledi:


"Bizim için çok zorlu bir karşılaşma oldu. Saha ve zemin, iyi ve hızlı top oynamaya izin vermedi. Rakibimiz sahaya bizden daha alışkındı. İlk golü yememiz işimizi zorlaştırdı. Geriye düştük, tepki verdik ve beraberliği sağladık. İyi bir takımla oynadık. Rakibimiz saha ve zemin avantajını rakiplerine karşı iyi kullanıyordu. Rakimizin iyi bir takımdan oluştuğunu Bursaspor maçında da görmüştük. Önümüzdeki Kasımpaşa maçı nedeniyle bazı oyuncularımızı riske etmedik. Burda maçı koparmak istiyorduk ancak, olmadı. Tur şu an ortada. Kendi sahamızda, saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, turu atlamaya çalışacağız."


KÜÇÜKBAYRAK: KADIKÖY'E GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ


Amedspor teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak ise şöyle konuştu:


"Türkiye'nin dev bir takımıyla oynadık. İlk yarı istediğimizi sahaya yansıtamadık. Galip duruma geçtik ama bunu koruyamadık. Ziraat Türkiye Kupası'nda 10'uncu maçımızı oynadık. Amedspor, kupada namağlup ünvanını sürdürüyor. Pozitif bir oyun ortaya koyduk. İyi oynamaya devam edeceğiz. Daha önceki maçlarda olduğu gibi deplasmana da galibiyet için çıkacağız. Tur atlamak için de elimizden geleni sahaya yansıtacağız.


USLU: İYİ KARŞILANDIK


Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ise, "Diyarbakır'da çok iyi ağırlandık. Hem valilik, hem belediye hem de Amed Sportif bizi çok iyi ağırladı, karşıladı. Maçın seyircisiz oynanmasını tasvip etmiyoruz" dedi.


KARAKAŞ: DEMOKRATİK TEPKİMİZİ ORTAYA KOYDUK


Amed Sportif Kulüp Başkanı Ali Karakaş'da, "Güzel bir maç oldu, skordan memnunuz. Galip gelmek isterdik ama olmadı. Demokratik bir tepkimizi ortaya koymak için futbolcularımız maç başında 30 saniye durdular. Ligin başından bu yana deplasmanda ayırımcı sloganlarla karşılaşıyoruz" dedi.


FENERBAHÇE'NİN UÇAĞI AYRILDI


Maçtan sonra yönetici ve futbolculardan oluşan Fenerbahçe kafilesi, 2 otobüsle sıkı güvenlik önlemleri havalimanına gitti. Kafilenin içihde bulunduğu özel uçak, saat 16.30'da İstanbul'a gitmek üzere havalandı.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023