Fenerbahçe Diyarbakır'da.

 ZİRAAT Türkiye Kupası'nda bugün 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Amed Sportif maçı için İstanbul'dan özel bir uçakla Diyarbakır'a gelen Fenerbahçe, havaalanında çiçeklerle karşılandı

Fenerbahçe Diyarbakır'da.
Fenerbahçe Diyarbakır'da.
Bu içerik 983 kez okundu.
Reklam

 ZİRAAT Türkiye Kupası'nda bugün 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Amed Sportif maçı için İstanbul'dan özel bir uçakla Diyarbakır'a gelen Fenerbahçe, havaalanında çiçeklerle karşılandı.


KADIN FUTBOLCULARDAN ÇİÇEK

Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, saat 10.40'ta Diyarbakır Havalimanı'na indi. Kafileyi Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Amed Sportif'in yöneticileriyle kulübün kadın futbolcuları çiçeklerle karşıladı. Sarı lacivertli kafile, bindikleri 2 otobüsle yoğun güvenlik önlemleri altında maçın oynanacağı Seyrantepe Spor Kompleksi'ne geçti.


1000 POLİS ÖNLEM ALDI


Stat çevresinde 600, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüslerin geçtiği güzergahlarda da 400 olmak üzere toplam 1000 polis güvenlik önlemi aldı. Stat çevresinde polis, bir çok noktada güvenlik bariyeri kurulurken bir çok noktaya da Toma araçları konulduğu görüldü. Asbaşkan Mahmut Uslu başkanlığındaki Fenerbahçe kafilesi, Seyrantepe Komplesi'ne vardı.


STATTA KÖPEKLERLE ARAMA


Fenerbahçe kafilesi, gelmeden önce Seyrantepe Komplesi'nin içerisinde ve dışında, bomba uzmanı köpeklerle arama yapıldı. Stat çevresinde az sayıdaki Amed Sportif taraftar grubu dışında kimsenin olmadığı gözlendi.


FB PLAKALI OTOBÜS


Bu arada sarı lacivertli futbolcularını taşıyan Öz Diyarbakır firmasına ait otobüsün plakasının 21 FB 705 olması, Fenerbahçe'ye bir jest olarak değerlendirildi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023