Korkuteli'de wus-hu seçmesi

TÜRKİYE Wus-Hu Şampiyonası'na Antalya'dan katılacak sporcuları belirlemek amacıyla Korkuteli'de yapılan seçmelerde, Korkuteli Belediyespor sporcuları büyük başarı sağladı

Korkuteli'de wus-hu seçmesi
Korkuteli'de wus-hu seçmesi
Bu içerik 769 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE Wus-Hu Şampiyonası'na Antalya'dan katılacak sporcuları belirlemek amacıyla Korkuteli'de yapılan seçmelerde, Korkuteli Belediyespor sporcuları büyük başarı sağladı.

Türkiye Wus-Hu Şampiyonası'nın Antalya seçmeleri Korkuteli'de yapıldı. Korkuteli'den 13 sporcunun katıldığı seçmelerde, il genelindeki 7 kulüpten 75 sporcu yer aldı. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde ilk 3 dereceye giren sporcular, 14-24 Şubat'ta Antalya'nın ev sahipliğinde yapılacak Türkiye Wus-Hu Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Seçmelerde Korkuteli'nde şampiyonaya katılmak için elemeye katılan sporculardan büyükler 65 kiloda Murat Badı, gençler 65 kiloda Rabia Demir ve gençler 48 kiloda Merve Bulut birinciliği kazandı.

Korkuteli Belediyespor Kulubü Wus-Hu Antrenörü Şükrü Haksız, 13 sporcu ile katıldıkları seçmelerde büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Türkiye şampiyonasına gençlerde 3, büyüklerde de 2 olmak üzere 5 sporcu ile katılmayı hedeflediklerini kaydeden Haksız, "Asıl hedefimiz 2016 yılında Korkuteli olarak milli takıma 2 veya 3 sporcu göndermek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Antalya Wus-Hu İl Temsilcisi Özgür Akdağ ise bu yıl milli takıma Antalya'dan katılan sporcu sayısını artırmak ve uluslararası müsabakalarda bu sporcuların derece kazanmasını istediklerini söyledi.





 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023