İnegölspor-Kayserispor Soyunma Odaları

İNEGÖLPOR'u 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin rakibi olan Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, mlaçtan sonra şu değerlendirmeyi yaptı: "Saha koşulları çok ağırdı

İnegölspor-Kayserispor Soyunma Odaları
İnegölspor-Kayserispor Soyunma Odaları
Bu içerik 1007 kez okundu.
Reklam

İNEGÖLPOR'u 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin rakibi olan Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, mlaçtan sonra şu değerlendirmeyi yaptı:


"Saha koşulları çok ağırdı. Karşılaşma buzlu bir zeminde oynandı. Aldığımız sonuçtan daha fazlasında kaçırdık. Şimdi Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Deplasmanda veya içerde oynamamız bizim için çok farklı değildi. Zaten deplasman takımıyız daha iyi oynuyoruz. Ben İnegölspor'u tebrik ediyorum: Çok güzel bir mücadele verdiler, tebrik ediyorum. İyi bir takım kurmuşlar."


İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör ise maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi;


"Galip gelerek tarih yazmak istiyorduk. 15 günde 6 karşılaşma inanılmaz bir maç trafiği oldu. Arkasından böyle bir ağır saha da süper lig takımı ile karşı karşıya kaldık. Sporcularımı özellikle ikinci yarı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kupa boyunca gösterdikleri perofrmansları içinde kutluyorum. Kolay değil. Zorlu süreçte bu kadar mücadelenin altından hem psikolojik hemde fiziki olarak kalkmak kolay değil. Kısıtlı kadro imkanları ile bu zorlukları aşmaya çalıştık. Ama buraya kadarmış. Hem ligde hemde kupada buralara gelmek kolay değil. Kayserispor’u da tebrik ediyorum.

Değişerek geliştiğimimizi herkes görsün. Bu takım ligde iyi yerlere gelecek, bunu herkes görecek.  Daha keyifli bir İnegölspor olacak diye düşünüyorum. Bu gün belki bir transfer olabilir. İyi bir ekip yaratacağız. Savaşan oynayan bir takım yaratacağız. 2-3 hafta içinde çok daha iyi takım olacağımızı düşünüyorum. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bunu başaracağız." 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023