Tuzlasporlu Emre: İlk transfer ücretimle protez göz taktıracağım

TÜRKİYE Kupası maçında Fenerbahçe ile karşılaşan, stada '500 T' hat numaralı halk otobüsü ile giderek farkındalık yaratan, halk otobüsünün içinde evlilik teklifi yapan futbolcusuyla da dikkat çeken Tuzlaspor'un sosyal sorumluluk adına bir ilke daha imza attığı ortaya çıktı

Tuzlasporlu Emre: İlk transfer ücretimle protez göz taktıracağım
Tuzlasporlu Emre: İlk transfer ücretimle protez göz taktıracağım
Bu içerik 862 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE Kupası maçında Fenerbahçe ile karşılaşan, stada '500 T' hat numaralı halk otobüsü ile giderek farkındalık yaratan, halk otobüsünün içinde evlilik teklifi yapan futbolcusuyla da dikkat çeken Tuzlaspor'un sosyal sorumluluk adına bir ilke daha imza attığı ortaya çıktı. Tuzlaspor, bir gözü görmeyen 18 yaşındaki Emre Azim'i profesyonel yaptı ve çok sevdiği futbol ile hayata tutunmasına aracı oldu. Emre, "Şu an gözümüm görme ihtimali yok. Ama protez göz takılma ihtimali var. Allah nasip ederse ilk kazandığım büyük para ile bir yere transfer olursam, protez göz taktırmayı düşünüyorum" dedi. Basın Sözcüsü Levent Ayaz ise Emre'nin yetenekleriyle ve gayretiyle bu noktalara geldiğini vurguladı.


Tuzlaspor'un 15 Ocak'ta profesyonel yaptığı 18 yaşındaki Emre, kariyerinin başında ilk heyecanını Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan maçta yaşadı. 90+2. dakikada oyuna dahil olan genç oyuncu, bir dakika da olsa forma şansı buldu.


2 yaşındayken bir talihsizlik sonucu bir gözünü kaybeden Emre Azim, profesyonel futbolcu olarak önemli bir mesaj verdi. Çalışmaktan hiç yılmadı ve formayı kaptı.


MAÇIN UZATMA DAKİKALARINDA SAHALARDA ENDER RASTLANAN BİR OLAY YAŞANDI


Tuzlaspor'un görme engelli oyuncusu Emre Azim, Fenerbahçe maçının son anlarında Sefa'nın yerine oyuna dahil oldu. Kısa süre de olsa Fenerbahçe'ye karşı forma giyen Emre Azim bugün duygularını

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023