Şampiyon takıma coşkulu karşılama

RİZE'de düzenlenen turnuvada Türkiye şampiyonu olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji hentbol takımı, havalimanında coşkuyla karşılandı

Şampiyon takıma coşkulu karşılama
Şampiyon takıma coşkulu karşılama
Bu içerik 660 kez okundu.
Reklam

RİZE'de düzenlenen turnuvada Türkiye şampiyonu olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji hentbol takımı, havalimanında coşkuyla karşılandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 2015- 2016 faaliyet programı kapsamında 15- 20 Ocak'ta Rize'de yapılan Liseli Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Akdeniz Yükseliş Koleji, Antalya'ya dönüşte havalimanında coşkulu şekilde karşılandı. Takımı, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Serik Belediyespor Asbaşkanı Salih Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Mevlüt Özen ve Serik Belediyespor taraftarları karşıladı.

Davullar, tezahürat ve meşalelerle karşılanan oyunculara çiçek veren Başkan Ramazan Çalık, takımın Türkiye şampiyonu olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Takımın, mart ayında Paris'te yapılacak Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda Türkiye, Antalya ve Serik'i en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Başkan Çalık, "Bu çocuklarımızdan orada da şampiyonluk bekliyoruz. Bizlere bu sevinci yaşattıkları için onurluyuz, gururluyuz. Çocuklarımızın başarılarında emeği olan yöneticilere ve hocalarına teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023