Antalyaspor'da Başakşehir hazırlığı

ANTALYASPOR, sahasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirdiği taktik antrenmanla başladı

Antalyaspor'da Başakşehir hazırlığı
Antalyaspor'da Başakşehir hazırlığı
Bu içerik 995 kez okundu.
Reklam

ANTALYASPOR, sahasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirdiği taktik antrenmanla başladı.

Spor Toto Spor Lig'in 18'inci haftasında Antalyaspor ile Medipol Başakşehir, Antalya Arena'da pazar günü saat 13.30'da karşılaşacak. Antalyaspor, ikinci devrenin ilk maçı için Hasan Subaşı Tesisleri'nde çalışmalara başladı. Teknik direktör Morais, antrenman öncesi futbolcularıyla sahada kısa süreli toplantı yaptı. Morais yönetiminde antrenman yapan kırmızı beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde de Morais, Eto'o ve diğer futbolcularına taktik çalışması yaptırdı.

Dün oynanan Tuzlaspor maçında forma giyen sporcular ise antrenmanı koşuyla tamamladı. Antrenmana sakatlığı devam eden Diego ile Lazarevic katılmadı. Kart cezalısı Celustka da Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023