Hatay Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef Avrupa Kupası

KADINLAR Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve bu sezon aldığı başarılı sonuçların ardından şuan ligde 3

Hatay Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef Avrupa Kupası
Hatay Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef Avrupa Kupası
Bu içerik 828 kez okundu.
Reklam

KADINLAR Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve bu sezon aldığı başarılı sonuçların ardından şuan ligde 3. sırada yer alan Hatay Büyükşehir Belediyespor’da tüm planlar sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmaya yönelik yapılıyor.


Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon oynanan 14 maç sonunda aldığı 10 galibiyet ve 24 puanla 3. sırada yer alan Hatay Büyükşehir Belediyespor’da oyuncudan antrenöre kadar tüm takım sezon sonunda Avrupa Kupalarına gitmek için çalışıyor.

Sezon başında büyük hedeflerle yola çıktıklarını belirten başantrenör Ekin Baş, "Öncelikle sezon başında takıma gelirken büyük hedeflerimiz vardı. Bu hedefler için sezon öncesi çok iyi bir planlama yaptık. İlk yarı sonunda da hedeflerimizin hepsine ulaştık. Hedeflerimize ulaşırken yaptığımız planlamanın doğru olduğunu gösteren en büyük kanıt ise sezon başında kurduğumuz kadrodan kimseyi ne göndermek, nede eklemek üzerine bir hamlemiz olmadı. Şuanda ligde 3. sıradayız, ligin ikinci yarısının ilk maçını oynadık ve onda da galip geldik. Hiçbir zaman küçük hedefler peşinde koşmadık. Büyük hedeflerimiz var, biz sezon başında ilk 8 hedefindeydik, bunun üzerinde ne kadar yukarıya gidebilirsek bu da hedeflerimiz içinde. Başkanımıza bir sözümüz var Avrupa hedefliyoruz. Hatay’da Avrupa kupası oynamak istiyoruz. Avrupa kupasını Hatay’a getirmek istiyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023