TFF yetkilileri Kepez'e geliyor.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), yetenekli futbolcuların yetiştirilmesi amacıyla 4 örnek model arasına aldığı Kepez'in Yıldızları Yetenek Taraması Projesi'ni incelemek için Kepez Belediyespor'u ziyaret edecek

TFF yetkilileri Kepez'e geliyor.
TFF yetkilileri Kepez'e geliyor.
Bu içerik 772 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), yetenekli futbolcuların yetiştirilmesi amacıyla 4 örnek model arasına aldığı Kepez'in Yıldızları Yetenek Taraması Projesi'ni incelemek için Kepez Belediyespor'u ziyaret edecek.

Kepez'de 100 bine yakın genç nüfusun sporla uğraşmasına olanak sağlayıp, Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefleyen 'Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları' adlı proje, Türk futbolunda kalkındırma hedefleyen TFF'nin belirlediği 4 modelden biri oldu. Bu yıl ilçedeki 57 okulda 13 bin öğrencinin gözlemlendiği projede seçilen yeni sporcuları izlemek için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü'nde Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara, genç yeteneklerle bir araya gelecek. Ardından hafta içi Başkan Tütüncü ile Rasim Kara, Türk futbolunun geliştirilmesine yönelik istişare toplantısı gerçekleştirecek.

Başkan Tütüncü, TFF heyeti ile 24 Ocak Pazar günü saat 10.00'da Hasan Doğan Stadyumu'nda düzenlenecek etkinlikte genç yeteneklere Kepez Belediyespor forması hediye edecek.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023